Spirituele Boeken

Recensie: Heel je vorige levens

Recensie door An Verlinde

Auteur: Roger Woolger
Titel boek: Heel je vorige levens.
Ondertitel boek: Hoe de ervaringen van je ziel impact hebben op je leven nu. | Zelf regressie doen.
Recensie: An Verlinde
Inhoud: Heel je vorige levens


Het boek ‘Heel je vorige levens’ van dr Roger J. Woolger is een heel vlot leesbaar boek. Het is een absolute aanrader als jij op je gemak thuis, of samen met vrienden, je vorige levens wil gaan verkennen.

De begeleidende oefeningen kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels beluisterd worden en zijn zeer duidelijk verstaanbaar ingesproken. Je voelt je meteen veilig om aan de oefening te beginnen. Leuk idee is ook om dit samen te doen met gelijkgestemden, zodat je onmiddellijk je ervaringen kan delen en bespreken.

Het boek zelf is duidelijk begrijpbaar. De verhalen uit de praktijk die illustreren wat er bedoeld wordt, zijn ontzettend mooi en verhelderend. Zelfs voor de professional is dit een fijn boek om in huis te hebben. Het is een bevestiging van wat je weet en een herkenning van de dingen die je zelf in de praktijk ook meemaakt.

Het is heel duidelijk dat je vorige levens gaat exploreren, juist om ze te vergeten en niet om er volop opnieuw in te gaan leven. Het is juist de bedoeling om ze gaan verkennen, heel doelbewust, om een probleemsituatie uit het heden aan te pakken, waarvan de oorsprong in het verleden ligt. De heling die deze exploratie met zich meebrengt is een weldaad voor het nu en laat je toe het probleem in het heden los te laten en daarmee ook het verleden. Wonderlijk mooie therapie, vind ik zelf.

Het is niet bedoeld om eens een avondje met vrienden een spelletje te spelen en er wat lacherig over te doen. Besef dat er wel duidelijk richting gegeven wordt met de begeleidende oefeningen en dat het een serieuze vorm van therapie is.

En wat vooral leuk is, als professional, is dat je zelf ook je vorige levens nog eens extra kan gaan exploreren, door de begeleidende luisteroefeningen. Vaak kom je daar niet meer toe en dit vond ik echt wel een meerwaarde.

Heel je vorige levens

Hoe de ervaringen van je ziel impact hebben op je leven nu. | Zelf regressie doen

Auteur: Dr. Roger J. Woolger
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: maart 2021
Aantal pagina’s: 128 pagina’s
Uitgever: Palaysia Productions
EAN: 9789492412638

An Verlinde

An Verlinde is altijd bezig geweest met geboorte en dood. De carrière van vroedvrouw tot palliatief verpleegkundige geeft dit perfect weer. Het werk als medium en spiritueel healer staat er op het eerste zicht misschien lijnrecht tegenover, maar sluit perfect aan en is een verrijking op elk vlak. In haar praktijk 'InnerlijkeRust' te Ranst heet ze je van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button