Spirituele Boeken

Empowering ouderschap

Zo voed je je kinderen op tot sterke en onafhankelijke mensen.

Empowering ouderschap

Zo voed je je kinderen op tot sterke en onafhankelijke mensen

Auteur: Einat Nathan

Voed jij je kinderen op tot zelfstandige mensen die met zelfvertrouwen de wereld in stappen, of veeg je alle teleurstellingen voor hun voeten weg?

In Empowering ouderschap laat opvoedexpert Einat Nathan zien hoe we onze kinderen als onafhankelijke mensen kunnen benaderen en niet langer als een verlengstuk van onszelf. Op liefdevolle en compassievolle wijze helpt ze ons de wereld door de ogen en het hart van onze kinderen te zien en te ervaren. Zodat we niet vast blijven zitten in onze eigen emoties, maar een bredere kijk op onszelf en onze kinderen kunnen krijgen en zo een liefdevolle en duurzame band met hen kunnen opbouwen.

Einat Nathan heeft een eigen opvoedpoli en woont met haar man en vijf kinderen in Tel Aviv. Empowering ouderschap stond maandenlang op nummer 1 in de Israëlische bestsellerlijst.

Empowering ouderschap

Auteur: Einat Nathan
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: mei 2021
Aantal pagina’s: 288 pagina’s
Uitgever: Altamira
EAN: 9789401304924

Regilio Van den Bril

Regilio is een extraverte introvert die zich dagelijks inzet om mee te bouwen aan een betere morgen. Hij verzamelde reeds verschillende diploma’s en getuigschriften binnen de menselijke ontwikkeling en is er van overtuigd het beste uit iedereen te halen! In zijn vrije tijd ontspant hij graag met een goed boek, een gezellige babbel of helemaal niets doen. Want dat volle hoofd op tijd rust gunnen is belangrijk weet hij. Een magisch antwoordenboek of probleem oplosser is Regilio zeker niet, wel one of us met een groot hart en een hoofd vol kennis en ervaringen om met je te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button