Spirituele Boeken

Morgen zal het vrede zijn

Toevallige gebeurtenissen leiden schrijfster naar bekende verzetsstrijdster

Morgen zal het vrede zijn

Toevallige gebeurtenissen leiden schrijfster naar bekende verzetsstrijdster.

Auteur: Nathasja Schadron

Heel veel mensen kampen met onverklaarbare angsten of klachten. Medisch gezien is er niets aan de hand. Wat dan wel? In haar bijzondere boek ‘Morgen zal het vrede zijn’, vertelt Nathasja Schadron (1971) hoe ze van jongs af aan geconfronteerd werd met verstikkende dromen, angsten en bijzondere gedachten die een link hadden met de Tweede Wereldoorlog. Voor haar was dit niet te verklaren, ze had toch zelf niets met de Tweede Wereldoorlog te maken? In 2003 kwamen er bij een therapeutische sessie die Schadron onderging gedetailleerde beelden en informatie over het leven van een verzetsstrijdster in haar bewustzijn, een vrouw die in de Tweede Wereldoorlog tijdens haar strijd voor vrijheid en vrede was omgekomen. In 2018 woonde de schrijfster een lezing bij over reïncarnatie en zomaar uit het niets verscheen ook een concrete naam in haar gedachten. Een eerdere zoektocht had niets opgeleverd, maar deze keer wel, ze vond informatie op het internet over de verzetsstrijdster wiens leven als een rode draad met haar bestaan verweven leek te zijn.

‘Haar levensgeschiedenis paste als een blauwdruk op de ervaringen en beelden die ik had waargenomen,’ vertelt de schrijfster. ‘Het was een verbijsterende, pijnlijke, maar ook prachtige ervaring om te ontdekken waar alles waar ik mee worstelde vandaan kwam. Er zijn zo veel mensen die met zichzelf worstelen, maar nooit stilstaan bij de mogelijkheid aan pijn uit een onverwerkt verleden. Inmiddels weet ik uit eigen ervaring hoe helend deze confrontatie kan zijn.’

Als energetisch therapeut heeft Schadron verschillende mensen geholpen die kampen met onverklaarbare depressies en belemmerende gevoelens. ‘Ik hoop dat mijn boek ook andere mensen een mogelijk ander perspectief op hun klachten kan bieden.’

Schadron begrijpt dat ze zich heel kwetsbaar opstelt met haar verhaal. ‘Niet iedereen staat open voor reïncarnatie en het effect daarvan op het heden. Daarom is het heel spannend om met een dergelijk verhaal naar buiten te komen. Tijdens het schrijven werd ik daardoor verschillende keren afgeschrikt, waardoor ik de laptop weer een tijd niet aanraakte. Maar telkens weer was er die innerlijke drive om het toch weer op te pakken, het voelde bijna als een missie om dit verhaal wel te vertellen. Het boek is voor alle mensen die nieuwsgierig zijn naar wat er ‘tussen hemel en aarde’ is, die geïnspireerd willen worden en open staan voor een bijzonder verhaal.’

Morgen zal het vrede zijn

Auteur: Nathasja Schadron
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: april 2021
Uitgever: Paris Books
EAN: 9789493191570

Bron
Auteur: Nathasja SchadronUitgeverij Paris Books

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button