Spirituele Boeken

96 Vlammen

Manifesteer liefde in je leven via je eigen ascentie

96 Vlammen

Manifesteer liefde in je leven via je eigen ascentie

Auteur: Lindsey Knockaert

Een nieuwe Aarde creëren doe je door aan jezelf te werken.
Spiritueel groeien is niet langer lastig en hoeft ook niet meer lang te duren.

Via de 96 vlammen krijg je een eenvoudig hulpmiddel om je ontwikkeling in handen te nemen en te versnellen. Kies voor een transformatie die past bij deze tijd. De extra helingen zetten je op weg zodat ook jij optimaal kan leven in deze nieuwe gouden eeuw. De informatie over tweelingvlammen helpt iedereen om een diepe zielsconnectie en liefde aan te trekken in zijn leven.

Lindsey Knockaert

Ze is geboren in 1981 als eerstgeborene uit een gezin van vier had ze ervaringen die ze niet kon verklaren. Ze ze wist dat ze geboren was om van de wereld een betere plek te maken. Door verschillende ervaringen in haar leven ontdekte ze wat haar missie hier is. Als transformatiecoach en spiritueel leraar ondersteunt ze dagelijks mensen die zichzelf beter willen leren kennen. Mensen die klaar zijn om hun leven in handen te nemen en die vanuit hun volle potentieel in het leven willen staan.

96 Vlammen

Manifesteer liefde in je leven via je eigen ascentie

Auteur: Lindsey Knockaert
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina’s: 170 pagina’s
EAN: 9789464311822

Bron
Uitgeverij Boekscout

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button