Vraag het aan ...Vraag het aan Timmy

Mijn Engel Aurakwarts hangertje blijft niet hangen, probeert het me iets te vertellen. Wil hij weg van mij?

In deze rubriek kan je aan Timmy Van Den Heuvel alle vragen stellen over kruiden, edelstenen, Egyptische magie, thee, wicca, voodoo & hoodoo, Feeëntuinen, … Heb jij een vraag? Mail ze naar timmy.vandenheuvel@despirituelewereld.be.

Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!

Mijn Engel Aurakwarts hangertje blijft niet hangen, probeert het me iets te vertellen. Wil hij weg van mij?

Beste,

Als je stenen hanger af valt, je armband kwijt is of je steen uit je broekzak of buidel is gevallen en verloren wilt dat zeggen dat deze zijn taak gedaan heeft voor jou of deze voor het moment niet geschikt is voor jou.

Uit eigen ervaring merkte ik dat mijn favoriete tijgeroog altijd uit men broekzak viel (al een geluk vond ik deze terug steeds). Ik merkte meteen dat deze niet geschikt was voor de moment dus veranderde ik deze met een andere edelsteen. Dus misschien tijd voor deze edelsteen aan de kant te leggen en een andere bij je dragen.

Reinig zeker je Engelen aura kwarts!

Timmy Van den Heuvel

Timmy is een jongen die een zeer oude ziel heeft. Hij is de edelsteenspecialist, werkt met wicca, voodoo & hoodoo, kruiden, aroma's, legt Tarot kaarten en schrijft voor het magazine ook over Egyptische Magie.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button