Angels from HeavenVraag het aan ...

Door de pandemie voel ik me nogal hopeloos. Is er een engel die me kan helpen hoopvoller te worden?

Engel Aniël is de engel voor kracht en hoop.

Door de pandemie voel ik me nogal hopeloos. Is er een engel die me kan helpen hoopvoller te worden?

Engel Aniël is de engel voor kracht en hoop.  Wanneer je deze engel aanroept en de hoop toelaat, dan verdwijnt je hopeloos gevoel weg.

Hoop doet mensen leven
en geeft levenskracht.

De kracht om hier ook nu door te gaan, dat hebben we nu veel nodig.  De kracht om ons zelf te leren Zijn en blijven.  Ik hoop dat alles weer veranderd, terug naar het oude gewone terug.  Of dat alles terug wordt zoals een tijdje geleden dat blijft natuurlijk de vraag.

Ik denk het niet, we zitten in een groei proces.
Engel Aniël, geeft kracht en hoop, zodat wij in dankbaarheid en vertrouwen in het leven verder kunnen erna.

Gebruik deze krachtige affirmatie

Mijn levenspad wandel ik vol met hoop en omarm wat er op mijn pad komt. 
Ik bekijk mijn mogelijkheden en breng in mijn tempo alles op gang.


Diana Geerts is ons talent in de Engelen. Haar praktijk, koffiehuisje en spirituele winkel Heaven’s Dream is gelegen in Eindhout. Heb je een vraag stuur een mail via diana.geerts@despirituelewereld.be.

Bron
Heaven's Dream

Diana Geerts

Diana is een vrolijke, joviale vrouw en moeder van 6 kinderen en 12 huisdieren waaronder honden, katten, kippen en een snoezig varken. Ze is getrouwd met Luc waarmee ze woont in Eindhout. Hier heeft ze ook haar koffie- en theehuisje met spirituele winkel “Heaven’s Dream”.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button