Spirituele Boeken

Recensie: Zielsmissie

Recensie door Roman Pauwels.

Auteur: Astrology Empress
Boek: Zielsmissie
Recensie: Roman Pauwels
Boekinhoud: Zielsmissie


Is het niet handig om je zielsmissie te weten te komen? Het zou je wel eens heel goed kunnen helpen in je leven. Dit werkboek heeft een super eenvoudig stappenplan om aan de hand van je geboortehoroscoop je Pars Fortunae te weten te komen, en je hoeft hiervoor geen astroloog te zijn!

Met behulp van enkele websites en je geboortetijd verkrijg je snel jou geboortehoroscoop. In enkele duidelijke stappen kan je dan je Pars Fortunae terug vinden in de geboortehoroscoop. Deze plek bepaalt jou zielsmissie. Hierbij legt het boek uit hoe je deze moet interpreteren.

Het boek is kleurrijk geĆÆllustreerd en heeft een duidelijke structuur. Ik spreek dan wel van een boek, maar het is een handig boekje van slechts 16.5 cm op 11.5 cm. Het uitproberen van dit stappenplan heeft mij ook laten kennis maken met de astrologie; en ik moet eerlijk zeggen het boeide mij enorm.

Astrologie is nu ook toegevoegd aan mijn spirituele bucket list.

Zielsmissie

Auteur: Astrology Empress
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: maart 2021
Aantal pagina’s: 112 pagina’s
Uitgever: Palaysia Productions
EAN: 9789492412980

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button