Angels from HeavenVraag het aan ...

Kunnen de engelen ook nadenken over iets?

Kunnen de engelen ook nadenken over iets?

Kunnen ze nadenken hahaha waar halen ze het.

Wij zijn een doorgeef kanaal.

Alles wat wij vragen gaan de engelen mee aan de slag.  Tijd is ook relatief, dus wat je nu vraagt kan soms wel even duren voor het zo ver is.Diana Geerts is ons talent in de Engelen. Haar praktijk, koffiehuisje en spirituele winkel Heaven’s Dream is gelegen in Eindhout. Heb je een vraag stuur een mail via diana.geerts@despirituelewereld.be.

Diana Geerts

Diana is een vrolijke, joviale vrouw en moeder van 6 kinderen en 12 huisdieren waaronder honden, katten, kippen en een snoezig varken. Ze is getrouwd met Luc waarmee ze woont in Eindhout. Hier heeft ze ook haar koffie- en theehuisje met spirituele winkel “Heaven’s Dream”.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button