Spirituele Boeken

Recensie: De Kracht van Symbolen

Universele antwoorden en inzichten vanuit je ziel

Auteur: Fabio Vinago
Boek: De kracht van Symbolen, universele antwoorden vanuit je ziel.
Recensie: Tinne De Bie (Just Bie)
Inhoud: De Kracht van Symbolen


Symbolen hebben mij altijd al gefascineerd. Ik keek er dan ook enorm naar uit om dit boek over de kracht van symbolen te lezen. Al snel bleek dat het geen leesboek is, maar een echt werkboek. Je werkt ermee, net zoals je zou werken met een set orakelkaarten. Worstel je met een vraag, dan maak je het even stil in jezelf, waarna je het boek opent op een willekeurige pagina. Het resultaat was telkens weer verrassend toepasselijk voor de situatie.

Ik schrijf hier bewust verrassend, omdat mijn eerste gedachten over de symbolen in het boek niet zo positief was. De symbolen staan willekeurig door elkaar, waardoor mijn hoofd het in de eerste plaats verwarrend vond om hier wegwijs in te raken. De meer dan 100 symbolen in het boek zijn ook niet allemaal even hedendaags of gekend, zoals de Puer en Amissio. Wat mijn hoofd nog een reden vond om te denken: ‘wie zoekt zoiets op?’

Toch slaagt Fabio erin om de symbolen duidelijk te omschrijven en te verhelderen, waardoor het makkelijk toepasbaar wordt op je vraag en de situatie waarin je je bevindt. Dit orakelboek vormt zo een mooie aanvulling op de vele kaartensets.

De Kracht van Symbolen – Universele antwoorden vanuit je ziel

Auteur: Fabio Vinago
Uitgeverij: Fabio Book Publisher
ISBN: 9789464075335
Afmeting: 14,8 x 14,8 cm
Aantal pagina’s: 320

Bron
Fabio Book Publisher

Tinne De Bie

Tinne De Bie (1981) heeft een ingewikkelde band met haar moeder. Zij was namelijk nergens te bespeuren tijdens haar kinderjaren. Hierdoor voelde Tinne zich niet gewenst en vroeg ze zich vaak af wat ze verkeerd had gedaan. In 2014 veranderde alles plotsklaps toen Tinne het nieuws vernam dat haar moeder werd vermoord. Alle pijn, die ze diep vanbinnen had weggestopt, overspoelde haar. Het voelde alsof een bulldozer haar hart verpletterde. Maar te midden van die hartverscheurende pijn besefte ze iets heel belangrijks en kostbaars. Deze pijn kwam niet voort uit de jaren van kwaadheid en schuldgevoelens. De pijn was enkel zo heftig omdat hij voortkwam uit pure liefde. Met dat besef opende de poort van haar hart zich eindelijk opnieuw voor het leven.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button