GezondheidSpirituele Boeken

Recensie: Beste gezondheid, waar ben je?

Recensie door Roman Pauwels.

Auteur: Gerda Coeman
Boek: Beste gezondheid, waar ben je?
Recensie: Roman Pauwels
Inhoud: Beste gezondheid, waar ben je?


Met Ayurveda,een eeuwen oude oosterse kennis van het lichaam brengt Gerda Coeman een boek vol suggesties van hoe wij chronische klachten kunnen behandelen. Deze Ayurvedische kennis is zo’n 5000 jaar oud, en toch is de mens van toen nog steeds dezelfde als de dag van vandaag.  En daarom nog steeds toepasbaar. Ik bezien het als een stuk verloren kennis die voor iedereen toch een meerwaarde kan betekenen tot het vinden van een goede gezondheid.

Gerda heeft mij verast met haar verstaanbare taal, het leest vlot en komt niet saai over. Het boek is structureel opgebouwd en begint bij jezelf te leren kennen en maakt je hierover bewust.  Daarna kan je heel wat lezen over diverse gezondheidsklachten met suggesties hoe je deze kan aanpakken. 

Na het doorlezen van het boek en het bekijken van enkele chronische klachten waar ik zelf mee te maken heb, blijf ik toch nog wat op mijn honger zitten, het smaakt naar meer. Kortweg zeer boeiende materie en hopelijk komt hier nog een vervolg op.

Beste gezondheid, waar ben je?

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: oktober 2020
Aantal pagina’s: 165 pagina’s
Uitgeverij: Adviso Company
EAN: 9789464075397
Prijs: € 19,50

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button