Spirituele Boeken

Recensie ‘Sterk of zwak’ – ‘Stress of sereen’

Auteur: Brunhild Hofmann
Boek: Sterk of zwak – Stress of sereen.
Recensie: Annelies Reabel (Reabel Lightwork)
Inhoud: www.despirituelewereld.be/2020/09/10/sterk-of-zwak


Het boek – met een leuke pocketversie inbegrepen – beschrijft op een zeer toegankelijke manier wat zelfspiertesten zijn. Er wordt een duidelijk verstaanbare neurologische inleiding gegeven waardoor de praktijkoefeningen die later in het boek aan bod komen beter te begrijpen en snel toepasbaar zijn. De inhoudelijke opbouw van het boek nodigt uit om te blijven lezen. Het belicht alle aspecten die aan bod komen bij zelfspiertesten op een logische wijze.

In het boek worden de informatieve delen ook afgewisseld met getuigenissen en praktijkvoorbeelden die de gegeven informatie alleen maar duidelijker maken. Het pockethandboekje dat perfect in je handtas of broekzak past, is een leuke toevoeging. Op die manier kan je op elke plaats snel de oefeningen raadplegen en wordt het alleen maar makkelijker om de tips toe te passen in je dagelijks leven.

Sterk of Zwak

Met zelf-spiertesten betere beslissingen nemen
Kinesiologie & NLP in de praktijk

Auteur: Brunhild Hofmann
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: september 2020
Aantal pagina’s: 112 pagina’s
Uitgever: Palaysia Productions
Vertaald door: Katrin Franz
Originele Titel: Stark oder Schwach
EAN: 9789492412201
Prijs: € 11,99

Reabel Lightwork

Deze recensie is geschreven door Annelies Reabel van www.reabellightwork.be.

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button