Vraag het aan ...Vraag het aan ... Tim

Praten met je edelstenen?

Dit is een vorm van activatie.

In deze rubriek kan je aan Timmy Van Den Heuvel alle vragen stellen over kruiden, edelstenen, Egyptische magie, thee, wicca, voodoo & hoodoo, Feeëntuinen, … Heb jij een vraag? Mail ze naar timmy.vandenheuvel@despirituelewereld.be.

Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!


Beste Timmy,

Hoe is het mogelijk om met edelstenen te praten? Ik heb over het concept gehoord, maar ik begrijp het niet.

Groeten,
Sarah

Sarah Frederix uit Zepperen

Wel Sarah, dit concept word vaak verkeerd begrepen wegens er niet veel informatie word over gegeven.  Het praten tegen je edelstenen is eigenlijk een vorm van activatie.  Dit kan luidop of in je hoofd worden gedaan.

Bijvoorbeeld je hebt een rozenkwarts voor liefde, je kan deze bij je dragen en het zal zijn best doen om zijn ding te doen, Maar als je deze een taak geeft zo als ‘ondersteun me voor zelfliefde’ weet deze wat zijn taak is en zal deze hier meer op werken. 

Dit kan je vergelijken als een dagelijks gebed dat je voor iets specifiek maar dan tegen een edelsteen en /of een bepaald object.


Hopelijk heeft dit antwoord wat helderheid gebracht.
Vergeet ook tijdig je stenen niet te reinigen!

Groeten,

Timmy

Timmy Van den Heuvel

Timmy is een jongen die een zeer oude ziel heeft. Hij is de edelsteenspecialist, werkt met wicca, voodoo & hoodoo, kruiden, aroma's, legt Tarot kaarten en schrijft voor het magazine ook over Egyptische Magie.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button