Spirituele Boeken

Recensie: Whole Again

Teal Swan - Whole Again, van eenzaamheid en afscheiding naar verbondenheid

Auteur: Teal Swan
Boek: Whole Again, van eenzaamheid en afscheiding naar verbondenheid
Recensie: Roman Pauwels
Inhoud: www.despirituelewereld.be/2020/11/02/whole-again/


Teal benadrukt een van de meest chronische vormen van eenzaamheid – het soort eenzaamheid dat je voelt in een volle kamer. Het leidt je tot een beter begrip van jezelf, en daarna van anderen. Ze behandelt thema’s als schaamte en schuldgevoel die chronisch verkeerd worden begrepen, en je zult nooit het gevoel hebben dat je wordt uitgescholden of verder in deze gevoelens wordt gedrukt.

Het boek heeft voor mij een leuke opmaak door in de hoofdstukken gebruik te maken van verschillende lettertypen, en komt zo voor mij niet saai over.  De hoofdstukken bevatten heel wat diepte en worden met voorbeelden verduidelijkt. Daarnaast zijn er ook uitdagende oefeningen voor jezelf.

Ik raad het boek ten zeerste niet alleen aan mensen die worstelen met vormen van chronische eenzaamheid, maar aan iedereen die een dieper begrip van de menselijke psyche wil krijgen. Als je er klaar voor bent om diep te duiken in het ontdekken van de hoofdoorzaak van sommige van je problemen en die van de wereld in het algemeen, dan zal dit boek je echt bij dat doel helpen!

Whole Again

Van eenzaamheid en afscheiding naar verbondenheid

Auteur: Teal Swan
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: november 2020
Aantal pagina’s: 272 pagina’s
Uitgever: Palaysia Productions
EAN: 9789492412560
Prijs: € 19,99

Bron
Uitgeverij Palaysia Productions

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button