Gene zijdeVraag het aan ...Vraag het aan ... Medium An

Kan ik voelen of mijn moeder er nog is?

Ik verloor mijn moeder ongeveer 4 jaar geleden en ik ben het verlies is nog steeds aan het verwerken. Ik denk er ook al bij na om een medium of healer te gaan bezoeken maar ik ben bang dat dit het verlies nog erger zal maken bij me. Wat kan ik doen om mij beter te voelen alsof zij nog bij me is?

Dorien Huyghebaert uit Doornik

Het bezoek aan een medium moet je juist heel duidelijk laten voelen dat je dierbare echt nog bij je is. Dat is altijd troostend en helend tegelijk en zal je zeker niet nog verdrietiger maken.

Stel je zelf ook open om een teken te ontvangen en geloof het als je op een bepaald moment denkt ‘zou dat een teken zijn?’.

We zijn snel geneigd om onszelf niet te geloven en dan is bevestiging van een medium ook mooi.

An Verlinde

Heb jij een vraag over Gene Zijde of over vorige levens? Medium An Verlinde zal al je vragen beantwoorden.

Je mag je vragen sturen naar an.verlinde@despirituelewereld.be.
Plaats erbij of je vraag anoniem moet blijven of niet.

In haar praktijk ‘InnerlijkeRust‘ te Ranst heet ze je van harte welkom.

Bron
InnerlijkeRust

An Verlinde

An Verlinde is altijd bezig geweest met geboorte en dood. De carrière van vroedvrouw tot palliatief verpleegkundige geeft dit perfect weer. Het werk als medium en spiritueel healer staat er op het eerste zicht misschien lijnrecht tegenover, maar sluit perfect aan en is een verrijking op elk vlak. In haar praktijk 'InnerlijkeRust' te Ranst heet ze je van harte welkom.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button