De Kracht van EdelstenenVraag het aan ...Vraag het aan ... Tim

Edelstenen voor lockdown?

Edelstenen: Carneool, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Rhyoliet, Jaspis

In deze rubriek kan je aan Timmy Van Den Heuvel alle vragen stellen over kruiden, edelstenen, Egyptische magie, thee, wicca, voodoo & hoodoo, Feeëntuinen, … Heb jij een vraag? Mail ze naar timmy.vandenheuvel@despirituelewereld.be.

Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!


Hoi Timmy,

De lockdown heeft me erg onzeker gemaakt. Zijn er edelstenen die me kunnen helpen om me zelf zeker te voelen?

Groetjes,
Kristel

Kristel Pellis uit Kalmthout

Beste Kristel,

Hieronder een opsomming van edelstenen die je door de lockdown kunnen nemen.

Carneool

Deze steen steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen en heeft hierdoor een positief effect op depressies, apathie en verwarring. Het maakt standvastig, behulpzaam, idealistisch, trekt succes aan en bevordert het vermogen om problemen snel en pragmatisch op te lossen. Carneool beschermt tegen negatieve emoties van andere mensen zoals jaloezie en woede en gaat hierdoor misbruik tegen.

Rozenkwarts

De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie.

Rutielkwarts

Is een opbeurende en kalmerende steen. Het geeft hoop en bevordert zelfvertrouwen, onafhankelijkheid en eigenliefde. Het werkt stemmingsverbeterend en is dus erg geschikt voor depressies. De steen kan ook goed in crisissituaties gedragen worden en vermindert angst, fobieën en bezorgdheid. Rutielkwarts beschermt tegen negatieve energie en psychische aanvallen

Rhyoliet

Bevordert zelfrespect, eigenwaarde en helpt je jezelf te accepteren zoals je bent. Het zorgt ervoor dat je sterk in je eigen kracht staat en in evenwicht bent. Hierdoor kun je beter omgaan met belastende situaties, veranderingen en problemen. De steen geeft een bepaalde helderheid van geest en schept duidelijkheid. Onevenwichtige emoties worden in balans gebracht

Jaspis

De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest


Veel succes!
Vergeet ook tijdig je stenen niet te reinigen!

Groeten,

Timmy

Tim Van den Heuvel

Tim heeft en zeer oude ziel. Zijn kennis over edelstenen, wicca, voodoo en hoodoo, kruiden, aroma's, het Egyptische Rijk, ... eigenlijk alles rond magie is gewoon bijzonder. Tim gebruikt zelf ook de Tarot kaarten.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button