Gene zijdeVraag het aan ...Vraag het aan ... Medium An

Ik zie mijn overleden vader in mijn droom.

Mijn vader stierf in april 2019.  Twee weken na de begrafenis kwam hij in mijn droom naar me toe.  Hij stond met 2 van zijn vrienden aan den toog met een pint in zijn handen.  Een veel jongere versie van mijn vader draaide zich om en glimlachte naar me, hief zijn glas naar boven en knikte om te zeggen dat ik goed bezig was. 

Sindsdien heb ik geen dromen meer gehad, maar ik voel hem ook niet meer.  Ik vraag me af of alles oké is?

Erica Stiggelen uit Houthalen

Hallo Erica,

Hij heeft je in het begin  laten zien dat hij er nog is en dat hij het goed stelt. Symbolisch aan de toog met vrienden, waarschijnlijk een moment in zijn leven waar hij ook altijd van genoot, om het heel duidelijk te maken.

In het begin was de nood hoog om je dat duidelijk teken te geven, zodat je er niet naast kon kijken dat hij er nog is. Ik ben er zeker van dat hij het nu ook nog goed stelt, maar de tekens zijn nu subtieler geworden.

Je moet je er voor openstellen en jezelf ook leren geloven als je een subtiel teken ontvangt. Dat is soms het moeilijkste, dat we onszelf moeten leren geloven.

Groeten,
An

An Verlinde

Heb jij een vraag over Gene Zijde of over vorige levens? Medium An Verlinde zal al je vragen beantwoorden.

Je mag je vragen sturen naar an.verlinde@despirituelewereld.be.
Plaats erbij of je vraag anoniem moet blijven of niet.

In haar praktijk ‘InnerlijkeRust‘ te Ranst heet ze je van harte welkom.

Bron
Bron: InnerlijkeRust

An Verlinde

An Verlinde is altijd bezig geweest met geboorte en dood. De carrière van vroedvrouw tot palliatief verpleegkundige geeft dit perfect weer. Het werk als medium en spiritueel healer staat er op het eerste zicht misschien lijnrecht tegenover, maar sluit perfect aan en is een verrijking op elk vlak. In haar praktijk 'InnerlijkeRust' te Ranst heet ze je van harte welkom.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button