Gene zijdeVraag het aan ...Vraag het aan ... Medium An

Ik heb iets oneerlijks en slecht gedaan.

Ik heb iets oneerlijks en slecht gedaan.
Wil dat nu zeggen dat ik gestraft word aan de andere kant?

Nee, ik geloof niet dat je gestraft wordt door iemand anders, door God bijvoorbeeld … Wat er wel gebeurt, is dat je op het moment van overlijden de film van je leven te zien krijgt. Je kan naar elk gewenst moment in je leven teruggaan. Je ziet het niet alleen, maar je voelt het ook. En wat je het meeste voelt, is wat je veroorzaakt hebt bij de ander. Het is dàt voelen wat je tot inzicht kan brengen. A

ls je altijd je best gedaan hebt om een goed mens te zijn, is dat natuurlijk een heel ander verhaal dan dat je altijd bewust mensen pijn gedaan hebt en benadeeld. Op de duur wordt de lijst van gekwetste personen wel heel erg lang…. Als je dat allemaal te voelen krijgt…

Je oordeelt over jezelf en er is tijd om tot inzicht te komen.

An Verlinde

Heb jij een vraag over Gene Zijde of over vorige levens? Medium An Verlinde zal al je vragen beantwoorden.

Je mag je vragen sturen naar an.verlinde@despirituelewereld.be.
Plaats erbij of je vraag anoniem moet blijven of niet.

In haar praktijk ‘InnerlijkeRust‘ te Ranst heet ze je van harte welkom.

Bron
InnerlijkeRust

An Verlinde

An Verlinde is altijd bezig geweest met geboorte en dood. De carrière van vroedvrouw tot palliatief verpleegkundige geeft dit perfect weer. Het werk als medium en spiritueel healer staat er op het eerste zicht misschien lijnrecht tegenover, maar sluit perfect aan en is een verrijking op elk vlak. In haar praktijk 'InnerlijkeRust' te Ranst heet ze je van harte welkom.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button