De Kracht van EdelstenenVraag het aan ...Vraag het aan ... Tim

Is er een beginnerskit van edelstenen?

In deze rubriek kan je aan Timmy Van den Heuvel alle vragen stellen over kruiden, edelstenen, Egyptische magie, thee, wicca, voodoo & hoodoo, Feeëntuinen, … Heb jij een vraag? Mail ze naar timmy.vandenheuvel@despirituelewereld.be.

Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!

Hallo Timmy,
Ik begin net met edelstenen.
Is er een beginnerskit die ik moet kopen?

Annick Delporte uit Gent

Hoi Annick,

Bedankt voor je vraag. Wat fijn dat je de weg naar edelstenen ontdekt hebt! Ik kan me voorstellen dat je door het bos de bomen niet meer ziet als beginner. Geen nood, ik help je graag op weg. Een beginnerskit bestaat niet echt dus je hoeft deze zeker niet aan te schaffen. Meestal word je automatisch aangetrokken tot de stenen die voor jou bestemd zijn. Ik geef je toch graag even zes basisedelstenen om te starten. Al deze edelstenen kan je in onze webshop ook aankopen, ga hiervoor naar www.despirituelemarkt.be.

Bergkristal

Deze steen werkt zuiverend en energetisch op lichaam en geest. Hij helpt je balans te vinden. Bergkristal beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden en helpt je gedachten gefocust te houden . Deze steen is inzetbaar voor zeer veel doelen en werd dan ook vaak gebruikt voor allerlei klachten.

Rozenkwarts

De steen van de liefde. Niet alleen romantische liefde, maar ook liefde voor familie en vrienden, spirituele liefde en liefde voor jezelf. Hij trekt liefde aan, helpt je om lief te hebben en om je open te stellen voor het ontvangen van liefde.

Amethist

Werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Hij maakt je hoofd helder en geeft je inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt.

Toermalijn

Sterk reinigende en beschermende werking. Deze steen aardt en brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachten om in hun positieve vorm.

Labradoriet

Werkt beschermend en vergroot geestelijke kracht. Hij reinigt en versterkt je aura en beschermt je tegen negatieve energie.

Citrien

Citrien is een opbeurende steen. Hij trekt geluk, voorspoed, succes en welvaart aan.

Zoals je ziet kan je deze zes stenen voor zeer veel inzetten en zijn ze een absolute must have in je collectie. Ik wens je veel plezier en een boeiend groeiproces toe!

Groetjes.
Timmy

Bron
Edelstenen: De Spirituele Markt

Tim Van den Heuvel

Tim heeft en zeer oude ziel. Zijn kennis over edelstenen, wicca, voodoo en hoodoo, kruiden, aroma's, het Egyptische Rijk, ... eigenlijk alles rond magie is gewoon bijzonder. Tim gebruikt zelf ook de Tarot kaarten.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button