Vorige LevensVraag het aan ...Vraag het aan ... Medium An

Waarom kunnen we ons onze vorige levens niet herinneren?

Dat is zodat iedereen met een schone lei zou kunnen beginnen.

Mocht je je te veel herinneren dan zou je makkelijk op voorhand anderen verwijten en veroordelen voor wat jou in het verleden gekwetst heeft. De eerlijke kans op groei en evolutie is dan verloren.

Daarom weet je ook niet exact welke levenslessen je te wachten staan. Mensen zouden dan recht op hun doel afgaan en vergeten hoe belangrijk al de nevenervaringen zijn.

An Verlinde

Heb jij een vraag over Gene Zijde of over vorige levens? Medium An Verlinde zal al je vragen beantwoorden. Je mag je vragen sturen naar an.verlinde@despirituelewereld.be. Plaats erbij of je vraag anoniem moet blijven of niet. In haar praktijk ‘InnerlijkeRust‘ te Ranst heet ze je van harte welkom.

Bron
InnerlijkeRust

An Verlinde

An Verlinde is altijd bezig geweest met geboorte en dood. De carrière van vroedvrouw tot palliatief verpleegkundige geeft dit perfect weer. Het werk als medium en spiritueel healer staat er op het eerste zicht misschien lijnrecht tegenover, maar sluit perfect aan en is een verrijking op elk vlak. In haar praktijk 'InnerlijkeRust' te Ranst heet ze je van harte welkom.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button