Astrologie

Waarom geloven we in astrologie?

Astrologie wordt beschouwd als zowel een kunst als een wetenschap.

Hoewel astrologie geen religie is, biedt het troost, geloof en een dieper begrip van de wereld waarin we leven. Interpretaties bieden vaak zekerheid voor de toekomst, maar belangrijker nog, ze zouden ons een manier moeten laten zien om onze problemen op te lossen en te verbeteren, onze relaties met onze partners, familie en vrienden en vooral instrumenten om onszelf te ontmoeten en onze eigen innerlijke werelden in een ander licht te ontdekken.

Astrologie beweert dat niets in het leven toevallig is en dat alles wat met ons gebeurt, om een ​​bepaalde reden gebeurt. Het kan ons een aantal goede antwoorden geven over de dingen die met ons gebeuren en het helpt ons bij onze stappen voorwaarts. Op deze manier helpt astrologie mensen eigenlijk om zichzelf en de wereld om hen heen veel beter te begrijpen. Astrologie werkt, astrologen niet. De meeste mensen die astrologen bezoeken of hun horoscopen regelmatig lezen, krijgen een gevoel van voldoening. En voldoening die lijkt op euforie. Dit betekent niet dat de astrologen de toekomst of het heden van de individuen nauwkeurig hebben voorspeld op basis van hun horoscoopdata, maar het betekent dat het hebben van een horoscoop eigenlijk een zeer bevredigende ervaring kan zijn. Astrologie kan een echte redder in nood zijn omdat het je van tevoren op de hoogte stelt van toekomstige obstakels en problemen. Het is aan jou of je het advies en de voorzorgsmaatregelen in een horoscooplezing wilt geloven en jezelf wilt redden van de pijn zonder veel te doen. Hier is je eerste probleem: er is geen redding “zonder veel te doen”. Dit is het grootste probleem met de benadering van kaartmetingen – iedereen moet zich sterk inspannen om dingen in zijn leven te veranderen.

Sommige mensen geloven in astrologie omdat anderen dat deden. Nieuwsgierigheid is een fundamentele menselijke natuur, maar hoe dieper de astrologie wordt aangetrokken, hoe duidelijker de dingen worden. De dierenriem dateert de tekens. We kunnen sterrenbeelden aan bijna alle aspecten van ons leven koppelen en we zullen zien dat ze echt inzichtelijk en correct zijn. Onze horoscopen zijn uniek en ze kunnen ons helpen onze sterke en zwakke punten en onze natuurlijke kwaliteiten te vinden en te onthullen. Astrologie kan ons ook helpen om te vinden welke relaties compatibel zijn en welke niet. Compatibiliteit met horoscopen kan onze relaties met andere sterrenbeelden verbeteren. Door te weten wat uw liefdespotentieel is, kunt u de kansen optimaal benutten en passende maatregelen nemen, die leiden tot een gelukkige liefde of een getrouwd leven.

Astrologie houdt rekening met twee belangrijke aspecten

  • ons geboortepotentieel
  • de effecten van de planeten en de sterren op onze persoonlijke horoscoop

Het kan ons helpen de juiste carrière en opleiding te kiezen om een ​​goed en succesvol leven te leiden. We geloven in astrologie omdat het om ons gaat. Mijn horoscoop is als een blauwdruk van mijn leven die precies is gemaakt op het moment dat ik werd geboren. Dat betekent dat mijn geboortekaart bijna net zo uniek is als mijn vingerafdrukken. De plaatsing van elke planeet in mijn horoscoop kan veel onthullen over mijn persoonlijkheid en bestemming.

Enkele feiten over astrologie

  • Astrologie wordt beschouwd als zowel een kunst als een wetenschap.
  • Astrologie is een kunst omdat er interpretatie nodig is om de verschillende aspecten bij elkaar te brengen en een idee te formuleren van de karaktereigenschappen van het individu. Het wiskundige deel van astrologie wordt echter ook als een wetenschap beschouwd, omdat het een goed begrip van astronomie en wiskunde vereist.
  • Sixtus IV was de eerste katholieke paus die een horoscoop tekende en interpreteerde, Leo X en Paul III vertrouwden altijd op astrologen voor advies, terwijl Julius II zijn kroningsdatum astrologisch koos.
  • Astrologie was erg belangrijk voor Adolf Hitler, de dictator van nazi-Duitsland. Men denkt dat de Duitse leider tijdens de Tweede Wereldoorlog astrologen heeft geraadpleegd.
  • Volgens een onderzoek uit 1999 zijn het woord horoscoop en astrologie de twee meest gezochte onderwerpen op internet.

Astro Julia

Misschien zegt de naam je niet meteen iets, maar Astro Julia is al een grote naam sinds 1958. Bij de rijken in de Kempen tot ver over de landsgrenzen heen. Inderdaad deze dame is al meer dan 62 jaar bezig met astrologie. Diep in de stille Kempen, aan de rand van een bos staat een statige villa uit de jaren ‘70 waar de tijd een beetje is blijven hangen, maar de nostalgische sfeer zorgt voor een idyllisch karakter. Wij ontmoetten daar de 78-jarige Julia De Ceuninck. Julia vertelde dat ze van haar dochter het magazine De Spirituele Wereld had gekregen. Ze was zo blij dat er terug een magazine was waar eindelijk eens prachtige, informatieve en zuivere artikels in stonden die gingen over spiritualiteit. Maar ze wou meer dan alleen maar lezen en toen vraag ze haar dochter een mail te sturen, want met computers werken wil ze niet. Sinds het overlijden van haar man Jef een 5-tal jaar geleden, was ze een beetje de weg kwijt in het leven. Maar nu heeft ze haar doel: het schrijven over astrologie en het maken van de horoscopen voor ons magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button