Gene zijdeVraag het aan ...Vraag het aan ... Medium An

Ik ben nooit bang geweest om een brug over te steken, tot sinds kort …

Ik ben nooit bang geweest om een brug over te steken, tot sinds kort. Nu, in mijn jonge veertiger jaren, word ik echt bang elke keer als ik een brug over moet. Kan dit door een vorig leven komen?

Dat kan veel verschillende oorzaken hebben, maar kan zeker ook te maken hebben met een vorig leven.

Misschien nader je nu de leeftijd dat je in een vorig leven iets meegemaakt hebt bij het oversteken van een brug. Of misschien krijg je pas op deze leeftijd angst, omdat je nu verantwoordelijkheden hebt die je als jonger persoon niet had en beseft dat je sterfelijk bent.

Onbewust kan je dat linken met het gevaar van een brug, omdat je misschien ooit iets gehoord hebt over een ongeval op een brug en je dat hebt opgeslagen.

Aan de andere kant is een brug ook heel symbolisch en kan het ook betekenen dat je angst hebt om aan iets nieuws te beginnen.

De juiste betekenis van deze angst is niet te veralgemenen, maar vergt echt een persoonlijke aanpak.

An Verlinde

Heb jij een vraag over Gene Zijde of over vorige levens? Medium An Verlinde zal al je vragen beantwoorden. Je mag je vragen sturen naar an.verlinde@despirituelewereld.be. Plaats erbij of je vraag anoniem moet blijven of niet. In haar praktijk ‘InnerlijkeRust‘ te Ranst heet ze je van harte welkom.

Bron
Bron: InnerlijkeRust

An Verlinde

An Verlinde is altijd bezig geweest met geboorte en dood. De carrière van vroedvrouw tot palliatief verpleegkundige geeft dit perfect weer. Het werk als medium en spiritueel healer staat er op het eerste zicht misschien lijnrecht tegenover, maar sluit perfect aan en is een verrijking op elk vlak. In haar praktijk 'InnerlijkeRust' te Ranst heet ze je van harte welkom.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button