De Kracht van EdelstenenVraag het aan ...Vraag het aan ... Tim

Welke edelstenen aan de pc?

Hou steeds je schermtijd in het oog!

In deze rubriek kan je aan Timmy Van den Heuvel alle vragen stellen over kruiden, edelstenen, Egyptische magie, thee, wicca, voodoo & hoodoo, Feeëntuinen, … Heb jij een vraag? Mail ze naar timmy.vandenheuvel@despirituelewereld.be.

Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!

Omdat ik thuis vastzit, gebruik ik mijn computer veel meer. Zijn er kristallen die mij kunnen ondersteunen?

Jasmijn Beckaert uit Arendonk

Bedankt voor je vraag Jasmijn.
Goed dat je hier even bij stilstaat, niet iedereen ziet de gevolgen van een stijgende schermtijd in ons leven. Ik geef je graag mijn top 5 voor mensen die veel met de computer werken.

Toermalijn

Werkt aardend en beschermt tegen negatieve energie in al haar vormen: straling van mobiele telefoons, computerstraling, elektromagnetische straling, milieuvervuiling, chemicaliën, wateraders, zwarte magie en vervloekingen, stress en spanningen. Door zijn sterk aardende en beschermende kracht werkt zwarte toermalijn ontspannend, vergroot hij je vitaliteit en bevordert hij een neutrale houding en logisch, rationeel denken.

Fluoriet

Deze edelsteen is in onze webshop te koop. Voor deze en meer edelstenen kijk snel op www.despirituelemarkt.be

Werkt reinigend en stabiliserend. Hij absorbeert negatieve energie uit je energieveld en beschermt je hierdoor tegen negatieve energie en invloeden van buitenaf. Daarnaast maakt hij je aura vrij van aanhechtingen van entiteiten of energetische lijntjes met mensen die het niet goed met je voorhebben. Fluoriet maakt ook je hoofd helder en vermindert mentale ruis. Hij verbetert je concentratie, geheugen, de verwerking van informatie en de integratie van kennis en is hierdoor de steen bij uitstek voor studie- en examenmomenten en beperkingen op het leervermorgen. Hij brengt je geest in balans en vermindert stress, angst, spanning en helpt je mentale en creatieve blokkades doorbreken.

Bergkristal

Heeft een krachtig genezende en reinigende werking. Deze steen zuivert je lichaam en chakra’s en brengt ze in balans. Hij beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden zoals straling van mobiele telefoons en computers, negatieve energie van mensen om je heen, milieuvervuiling en wateraders. Bergkristal stimuleert of kalmeert, afhankelijk van wat er nodig is. Hij brengt je harmonie en balans. Hij zorgt voor een heldere, geconcentreerde en scherpe geest en neutraliseert.

Shungiet

Werkt sterk beschermend en zuiverend. Hij absorbeert en verwijdert schadelijke stoffen, straling en energie. Hierdoor helpt hij beschermen tegen elektromagnetische straling (bv. van computers, mobiele telefoons, magnetrons en dergelijke), chemicaliën en milieuvervuiling en invloeden van wateraders. Ook vermindert shungiet negatieve gedachten en emoties. Hij werkt als een krachtige antioxidant, zuivert lichaam en geest en brengt deze weer in balans.

Carneool

Deze edelsteen is in onze webshop te koop. Voor deze en meer edelstenen kijk snel op www.despirituelemarkt.be

Geeft kracht, energie, moed en doorzettingsvermogen. Hij werkt activerend en motiverend en stimuleert creativiteit. Hij vergroot zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde. Carneool geeft je energie waar nodig en helpt tegen uitputting en levensmoeheid. Hij maakt scherp, geconcentreerd, succesvol en doelgericht en helpt bij het oplossen van praktische problemen.

Ga aan de slag met de informatie die je hebt en kies de steen die het best aanvoelt.

Groetjes
Veel succes!

Tim Van den Heuvel

Tim heeft en zeer oude ziel. Zijn kennis over edelstenen, wicca, voodoo en hoodoo, kruiden, aroma's, het Egyptische Rijk, ... eigenlijk alles rond magie is gewoon bijzonder. Tim gebruikt zelf ook de Tarot kaarten.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button