Gene zijdeVraag het aan ...Vraag het aan ... Medium An

Ik heb mijn vader jaren niet gesproken toen hij kwam te overlijden …

Ik heb mijn vader jaren niet gesproken toen hij kwam te overlijden. Een medium vertelde me dat hij probeerde contact te maken. Wat moet ik doen?

Het lijkt me juist de taak van het medium om dat contact dan tot stand te brengen en de ontmoeting te laten plaatsvinden.

Wat jij verder thuis kan doen, alleen als jij dat wil, is je bewust open stellen voor een ervaring en vragen om je een teken te geven.

An Verlinde

Heb jij een vraag over Gene Zijde of over vorige levens? Medium An Verlinde zal al je vragen beantwoorden. Je mag je vragen sturen naar an.verlinde@despirituelewereld.be. Plaats erbij of je vraag anoniem moet blijven of niet. In haar praktijk ‘InnerlijkeRust‘ te Ranst heet ze je van harte welkom.

Bron
Bron: InnerlijkeRust

An Verlinde

An Verlinde is altijd bezig geweest met geboorte en dood. De carrière van vroedvrouw tot palliatief verpleegkundige geeft dit perfect weer. Het werk als medium en spiritueel healer staat er op het eerste zicht misschien lijnrecht tegenover, maar sluit perfect aan en is een verrijking op elk vlak. In haar praktijk 'InnerlijkeRust' te Ranst heet ze je van harte welkom.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button