Vorige LevensVraag het aan ...Vraag het aan ... Medium An

Hoe snel reïncarneren we? Is dat na weken, maanden of jaren?

Hoe snel reïncarneren we?
Is dat na weken, maanden of jaren?

Tijd is relatief in het zielenrijk.

Na dit fysieke leven is er alleen nog energie. Een aardse tijd kleven op iets waarin tijd niet relevant is maakt het dus zeer moeilijk. Ik geloof dat de snelheid waarop je incarneert een individuele en persoonlijke factor is en kan afhangen van verschillende invloeden.

Ook vrije wil blijft hierin een belangrijke rol spelen. Incarneren kan, naar mijn persoonlijke mening, onmiddellijk tot honderden jaren duren.

An Verlinde

Heb jij een vraag over Gene Zijde of over vorige levens? Medium An Verlinde zal al je vragen beantwoorden. Je mag je vragen sturen naar an.verlinde@despirituelewereld.be. Plaats erbij of je vraag anoniem moet blijven of niet. In haar praktijk ‘InnerlijkeRust‘ te Ranst heet ze je van harte welkom.

Bron
Bron: InnerlijkeRust

An Verlinde

An Verlinde is altijd bezig geweest met geboorte en dood. De carrière van vroedvrouw tot palliatief verpleegkundige geeft dit perfect weer. Het werk als medium en spiritueel healer staat er op het eerste zicht misschien lijnrecht tegenover, maar sluit perfect aan en is een verrijking op elk vlak. In haar praktijk 'InnerlijkeRust' te Ranst heet ze je van harte welkom.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button