De Kracht van EdelstenenVraag het aan ...Vraag het aan ... Tim

Glazen of kristallen bol?

Kans op brandgevaar bij glas, wees veilig!

In deze rubriek kan je aan Timmy Van den Heuvel alle vragen stellen over kruiden, edelstenen, Egyptische magie, thee, wicca, voodoo & hoodoo, Feeëntuinen, …

Aandacht
Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!

Wat is de beste kristallen bol, gemaakt van helder glas of natuurlijk kwarts?

Doran Derie uit Geel

Beste Doran,

Persoonlijk vind ik dat een kristallen bol gemaakt van natuurlijk kwart meer effect heeft dan glas, natuurlijk heeft iedereen zijn eigen mening hier over, maar persoonlijk vind ik dat je uit een natuurlijke kristallen bol meer energie en meer inzicht krijgt dan een bol van glas.

Ook ben ik van overtuiging dat een bol van kwarts minder kans op brandgevaar is dan de glazen bol, als zon licht op een glazen bol terecht komt kan deze het zon licht zo danig focussen dat er zelf een vlam kan ontstaan.  

Daarom wees veilig ermee.

Tim Van den Heuvel

Tim heeft en zeer oude ziel. Zijn kennis over edelstenen, wicca, voodoo en hoodoo, kruiden, aroma's, het Egyptische Rijk, ... eigenlijk alles rond magie is gewoon bijzonder. Tim gebruikt zelf ook de Tarot kaarten.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button