Vraag het aan ...Vraag het aan Timmy

Glazen of kristallen bol?

Kans op brandgevaar bij glas, wees veilig!

In deze rubriek kan je aan Timmy Van den Heuvel alle vragen stellen over kruiden, edelstenen, Egyptische magie, thee, wicca, voodoo & hoodoo, Feeëntuinen, …

Aandacht
Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!

Wat is de beste kristallen bol, gemaakt van helder glas of natuurlijk kwarts?

Doran Derie uit Geel

Beste Doran,

Persoonlijk vind ik dat een kristallen bol gemaakt van natuurlijk kwart meer effect heeft dan glas, natuurlijk heeft iedereen zijn eigen mening hier over, maar persoonlijk vind ik dat je uit een natuurlijke kristallen bol meer energie en meer inzicht krijgt dan een bol van glas.

Ook ben ik van overtuiging dat een bol van kwarts minder kans op brandgevaar is dan de glazen bol, als zon licht op een glazen bol terecht komt kan deze het zon licht zo danig focussen dat er zelf een vlam kan ontstaan.  

Daarom wees veilig ermee.

Timmy Van den Heuvel

Timmy is een jongen die een zeer oude ziel heeft. Hij is de edelsteenspecialist, werkt met wicca, voodoo & hoodoo, kruiden, aroma's, legt Tarot kaarten en schrijft voor het magazine ook over Egyptische Magie.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button