De Kracht van EdelstenenVraag het aan ...Vraag het aan ... Tim

Welke edelstenen zijn het beste voor manifestatiemeditaties?

In deze rubriek kan je aan Timmy Van den Heuvel alle vragen stellen over kruiden, edelstenen, Egyptische magie, thee, wicca, voodoo & hoodoo, Feeëntuinen, …

Aandacht
Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!

Welke edelstenen zijn het beste voor manifestatiemeditaties?

Rudy Henderickx uit Laakdal

Er zijn er heel wat maar dit zijn mijn persoonlijke toppers.
Deze helpen je te verbinden met je hogere zelf en je gidsen.

Seleniet

Deze edelsteen is in onze webshop te koop. Voor deze en meer edelstenen kijk snel op www.despirituelemarkt.be

De Engelen steen, helpt ons met onze gidsen te verbinden en helpt ons ook subtiel door onze meditaties te gaan.  Het is een zachte steen die kalmte, intuïtie, harmonie en balans brengt, het helpt onze chakra’s te openen en zuivert zo als ware onze aura brengt ook stabiliteit naar ons toe.

Amethist

De meest gekende en geliefde steen helpt ons om de dingen rustig aan te pakken. Leert ons intuïtie te vertrouwen en helpt deze ook te gebruiken. De steen brengt rust, inzicht en een energie van welzijn naar ons toe. Zelf verdiept deze ons in de meditatie staat maar tegelijk blijft deze ons wel met de voeten op de grond houden.

Moldaviet

De vallende ster. Een krachtige steen (voor sommige te). Werkt enorm op de hart chakra, deze steen is zelf verbonden met het universum en draagt bij zich al de wijsheid van boven af. De steen verdiept de meditaties en leert ons ook via ons hart te handelen. Zeer geschikt voor connecties met engelen en gidsen.

Lapis Lazuli

Deze Lapis Lazuli is in onze webshop te koop. Voor deze en meer edelstenen kijk snel op www.despirituelemarkt.be

Deze steen helpt met inzicht en intuïtie op te bouwen, het helpt ook om manifestaties waar maken en op te focussen. De steen maakt kalm en helpt ook ons om diep in ons zelf te zien en de waarheid naar boven te halen.

Bergkristal

De meester steen zelf is geschikt om het hoofd helder te maken en energie te laten vloeien, bergkristal kan makkelijk geprogrammeerd worden voor bepaalde manifestaties. De steen helpt ook om ons terug op adem te komen na een drukke periode.

Rookkwarts

Deze steen brengt bescherming en grond onze energie, ook is deze steen geschikt om dingen op zaken te zetten en bepaalde denk patronen op orde te zetten.  Het helpt smog en bagage van het dagelijks leven af te vegen zo dat er ruimte is voor positieve energie.

Maansteen

Deze maansteen is in onze webshop te koop. Voor deze en meer edelstenen kijk snel op www.despirituelemarkt.be

Een prachtige steen van intuïtie en magie, deze steen word vaak gebruikt bij volle maan meditaties. Ze helpt ons te verbinden met de emotionele, intuïtieve en zachte zelf (de yin energie). Maansteen werd vroeger al gebruikt als een connectie met de Godin of Goden die met de maan te maken hadden. Zo als Artemis, Khonsu, Bastet, Hekate, Selena, …

Jaspis

Vele mensen kijken hier raar op, maar jaspis is een prachtige steen voor meditaties om dat deze ons helpt te versoepelen naar zaken die lager in ons onderbewuste zitten, de steen helpt ook ons te aarde en een moment terug bij moeder aarde te zijn .

Hopelijk helpen deze stenen je manifestaties beter te verwerken

Groetjes

Timmy Van Den Heuvel

Tim Van den Heuvel

Tim heeft en zeer oude ziel. Zijn kennis over edelstenen, wicca, voodoo en hoodoo, kruiden, aroma's, het Egyptische Rijk, ... eigenlijk alles rond magie is gewoon bijzonder. Tim gebruikt zelf ook de Tarot kaarten.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button