De Kracht van EdelstenenVraag het aan ...Vraag het aan ... Tim

Problemen met praten en faalangst.

Vraag het aan ... Timmy

In deze rubriek kan je aan Timmy Van den Heuvel alle vragen stellen over kruiden, edelstenen, Egyptische magie, thee, wicca, voodoo & hoodoo, Feeëntuinen, …

Aandacht
Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!

Ik ben boekhouder en in vergaderingen heb ik soms problemen met praten, ik krijg mijn ding niet gezegd en heb soms last van faalangst.  Hoe kan ik toch mijn stempel drukken?  Kunnen edelstenen mij de oplossing bieden?

Elise uit Wommelgem

Welkom aan boord bij de onzekere sheeps manen, ik ken het gevoel enorm.

Dit heb ik met een voordracht voor de klas of als ik in een groep iets moet voor brengen.  Dan heb ik het gevoel dat de grond onder men voeten weg zakt en dat is blijkbaar compleet normaal.  Maar ik heb voor jou zeker 6 stenen die je kunnen helpen met je vergadering.

Aquamarijn

De steen van water, laat woorden vloeien en bloeien, helpt het hoofd cool te houden en stress weg te schuiven, brengt zelfvertrouwen boven om te durven uiten.

Blauwe Chalcedoon

Deze edelsteen is in onze webshop te koop. Voor deze en meer edelstenen kijk snel op www.despirituelemarkt.be

Helpt om de keel chakra te verzachten en communicatie aangenaam te maken.

Helpt ook om kalm te blijven en irritaties los te laten.

Deze steen is dus ook zeer geschikt voor angsten.

De blauwe chalcedoon geeft ook een gevoel van welzijn en plezier.

Lapis lazuli

De steen van zelf expressie, prachtige steen die kalmeert en werkt op de keel en 3de oog chakra, laat zo als het ware ideeën vloeien door communicatie en creatie.

Tijgeroog

Een edelsteen van wilskracht, het helpt ook bij inzicht en focus.  Tegelijkertijd geeft hij nog een boost zelfvertrouwen, tijgeroog werkt ook beschermend en aardend.

Fluoriet

Deze edelsteen is in onze webshop te koop. Voor deze en meer edelstenen kijk snel op www.despirituelemarkt.be

Deze steen is geschikt voor mensen die wat focus nodig hebben, het helpt de gedachten te ordenen en brengt eveneens kalmte. 

Deze steen gebruikt men ook vaak bij studies.

Carneool

Deze steen is een geweldige steen voor zelf vertrouwen, het helpt je om actie te durven zetten en het is ook een steen die passie en creativiteit op de eerste plank zet.

Besluit

Hopelijk helpen deze stenen jou en moest er iets klein mislopen bij je vergadering.  Buig het om met humor en ga terug verder.  Iedereen maakt zo wel iets mee

Groetjes
Timmy

Tim Van den Heuvel

Tim heeft en zeer oude ziel. Zijn kennis over edelstenen, wicca, voodoo en hoodoo, kruiden, aroma's, het Egyptische Rijk, ... eigenlijk alles rond magie is gewoon bijzonder. Tim gebruikt zelf ook de Tarot kaarten.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button