De Kracht van EdelstenenVraag het aan ...Vraag het aan ... Tim

Zijn er edelstenen die ik kan gebruiken om mijn overvloed te vergroten?

In deze rubriek kan je aan Timmy Van den Heuvel alle vragen stellen over kruiden, edelstenen, Egyptische magie, thee, wicca, voodoo & hoodoo, Feeëntuinen, …

Aandacht
Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!

Ik volg een cursus over geldmanifestatie. Zijn er edelstenen die ik kan gebruiken om mijn overvloed te vergroten?

Dorien Van Grieken, Ham

Wel Dorien, je bent op het juiste adres, er zijn verschillende edelstenen die goed zijn voor geld en geluk aan te trekken. Hier heb ik een opsomming gemaakt die echt geweldig zijn voor geldmanifistaties.

Citrien

Is een opbeurende steen die voor spoed en geluk aan trekt. Als je een citrien in je portemonnee steekt of in je spaarpot trekt het voorspoed aan.

Deze edelsteen is in onze webshop te koop. Voor deze en meer edelstenen kijk snel op www.despirituelemarkt.be.

Pyriet

Is een steen van zelf kennis en waarde , deze steen word vaak gebruikt bij geld en gelukt manifestaties wegens zijn bijnaam (vals goud). Het is ook een steen dat er voor zorgt dat de energie van success stabiel en gegrond blijft .

Aventurijn

Kalmerend en beschermend. De steen bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken.

Deze edelsteen is in onze webshop te koop. Voor deze en meer edelstenen kijk snel op www.despirituelemarkt.be.

Jade

Jade is een reinigende en beschermende steen. Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan.

Tijgeroog

Een steen voor focus, inzicht en bescherming. Helpt om manifestaties waar te maken, tijgeroog werd soms ook gezien als een steen voor voorspoed wegens de gouden kleur .

Deze edelsteen is in onze webshop te koop. Voor deze en meer edelstenen kijk snel op www.despirituelemarkt.be

Hopelijk zijn deze stenen al goed voor je geld en eventueel geluk en succes manifestaties.

Groetjes
Tim

Tim Van den Heuvel

Tim heeft en zeer oude ziel. Zijn kennis over edelstenen, wicca, voodoo en hoodoo, kruiden, aroma's, het Egyptische Rijk, ... eigenlijk alles rond magie is gewoon bijzonder. Tim gebruikt zelf ook de Tarot kaarten.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button