De Kracht van EdelstenenVraag het aan ...Vraag het aan ... Tim

Kun je me adviseren over wat voor soort edelstenen bij mijn nieuwe badkamer passen?

In deze rubriek kan je aan Timmy Van den Heuvel alle vragen stellen over kruiden, edelstenen, Egyptische magie, thee, wicca, voodoo & hoodoo, Feeëntuinen, …

Aandacht
Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!

Kun je me adviseren over wat voor soort edelstenen bij mijn nieuwe badkamer passen?

Bart Keroli uit Blankenberge

Hey Bart,
Ik kan je zeker wat stenen adviseren voor jou nieuwe badkamer. Als eerste, best stenen vermijden die niet goed tegen water kunnen zoals: seleniet, Himalaya zout lampen, malachiet en turkoois. Er zijn nog verschillende stenen die niet tegen water of vocht kunnen , maar deze informatie kan u zeker terug vinden op internet.

Onthou dat er zo veel stenen zijn die, uitstekend zijn voor in een badkamer. Dit is eerder een persoonlijke mix van mij. Nu het leuke, welke stenen zijn goed voor in een badkamer te plaatsen? Nu echt specifiek is er niet een steen voor in een badkamer te plaatsen maar voor vele mensen staat de badkamer meestal voor reiniging. Dus kunnen we best edelstenen nemen die zuiverend en ontspannend zijn, maar voor onze schoonheid liefhebbers heb ik ook kleine tips en tricks dat je met edelstenen kunt doen.

Deze edelstenen kan je op de rand van het bad leggen, op een schap of in de buurt van een spiegel of vensterbank.

Rookkwarts
Deze heeft een gegronde energie ideaal om even terug tot je zelf te komen, deze steen is goed om de dagelijkse smog van je af te schudden en even op adem te komen.

Rookkwarts

Bergkristal
Een zuivere steen dat zowel ruimte als lichaam en ziel reinigt, brengt balans en neutrale energie.

Bergkristal

Amethist
Deze paarse steen is als mooi op zichzelf maar de energie van deze steen is kalmerend, geschikt na een drukke dag, ook helpt deze je energie kalm te maken en zorgt voor rust .

Amethist

Agaat
Agaat een steen voor aarding en veiligheid vind ik persoonlijk ook goed om in verschillende ruimtes te plaatsen. Deze steen brengt stabiliteit en gronding, hij is ook een goede steen dat helpt met gezondheid .

Rozenkwarts
De steen van de liefde en schoonheid, brengt liefdevolle energie in een ruimte en maakt de omgeving veilig en aangenaam.

Rozenkwarts
  • Tips
    • Leg één rozenkwarts bij jou dagcrème of make-up voor een kleine boost schoonheid.
    • Leg twee rozenkwartsen aan iedere zijkant van je spiegel, deze bevorderen het gevoel van schoonheid en liefde naar jou als je u zelf in de spiegel ziet, dit kan geschikt zijn als je een dagelijks schoonheid ritueel hebt.

Citrien
Raar maar waar, de citrien geeft vernieuwde en positieve energie , ook geeft het wat licht in de ruimte (bij wijze van spreken) wegens de opbeurende energie.

Citrien

Hopelijk kan je hiermee al verder. Nog even dit: Edelstenen kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij klachten dan ook steeds uw huisarts of specialist.

Groetjes,

Tim

Tim Van den Heuvel

Tim heeft en zeer oude ziel. Zijn kennis over edelstenen, wicca, voodoo en hoodoo, kruiden, aroma's, het Egyptische Rijk, ... eigenlijk alles rond magie is gewoon bijzonder. Tim gebruikt zelf ook de Tarot kaarten.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button