De Kracht van EdelstenenVraag het aan ...Vraag het aan ... Tim

Ik ben een vreselijke uitsteller…

In deze rubriek kan je aan Timmy Van den Heuvel alle vragen stellen over kruiden, edelstenen, Egyptische magie, thee, wicca, voodoo & hoodoo, Feeëntuinen, …

Aandacht
Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!

Ik ben een vreselijke uitsteller. Is er een edelsteen dat mijn focus kan helpen oplossen?

Maria Verhaegen uit Geel

Beste Maria,

Ik zelf ken dit probleem. Ik heb er met momenten ook wel is last van dat ik me wat verward voel en dat men focus niet 100% is, maar ik heb toevallig wel een top 5 stenen die me helpen met concentratie en focus.

Natuurlijk zijn er nog andere die uitstekend helpen .

Bergkristal

Is een goeie steen voor helder te denken , zorgt voor mentale helderheid.

Fluoriet

Is een goede steen voor concentratie , en ook goed voor tijdens examens, helpt ook met bepaalde vormen van denkgedrag. Helpt ook om snel informatie opgenomen en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis.

Sodaliet

Versterkt logica, rationeel denken en objectiviteit en verenigt dit met de intuïtie.

Amethist

Meestal gezien als een spirituele steen , helpt deze ook om het hoofd tot rust te brengen in momenten van warboel, helpt ook met bepaalde denk patronen.

Tijgeroog

De steen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. De steen geeft vooral inzicht in zaken , het is ook een goede steen voor tijdens de examens .

Besluit

Hopelijk helpen deze stenen jou. Beste ook je ook een agenda opzak houden om dingen te plannen, dat kan soms ook helpen.

Groetjes,
Tim

Tim Van den Heuvel

Tim heeft en zeer oude ziel. Zijn kennis over edelstenen, wicca, voodoo en hoodoo, kruiden, aroma's, het Egyptische Rijk, ... eigenlijk alles rond magie is gewoon bijzonder. Tim gebruikt zelf ook de Tarot kaarten.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button