De Kracht van EdelstenenVraag het aan ...Vraag het aan ... Tim

Eén van mijn edelstenen rolde onlangs …

Vraag het aan Timmy

In deze rubriek kan je aan Timmy Van den Heuvel alle vragen stellen over kruiden, edelstenen, Egyptische magie, thee, wicca, voodoo & hoodoo, Feeëntuinen, …

Aandacht
Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!

Eén van mijn edelstenen rolde onlangs vanzelf uit mijn hand en onder de zetel.  Heeft dit een betekenis?

Karel Van Wesenbeek uit Bree

Beste Karel

Als een steen meteen uit je hand valt en ergens beland heeft het niet echt veel te betekenen, soms laat ik ook is een steen vallen en beland die onder men bed of tafel.  Maar, als je steen plots weg is betekend dat je deze niet meer nodig hebt, deze steen zegt “mijn taak is volbracht of ik kan je niet helpen”.

Ik heb dit ook is mee gemaakt dat een tijgeroog van mij een week lang uit mijn broek zak viel , en ik voelde ook aan dat ik een andere steen bij me moest pakken en heb dit ook gedaan .

Soms gebeurt het dat we een steen op de bus of op een bankje in het park kwijtraken (ook al mee gemaakt) maar je kan dit bezien dat de steen verhuist, en misschien kan die genen die deze steen hen vind goed gebruiken .

Hopelijk hielp het jou een beetje.

Groetjes
Timmy

Tim Van den Heuvel

Tim heeft en zeer oude ziel. Zijn kennis over edelstenen, wicca, voodoo en hoodoo, kruiden, aroma's, het Egyptische Rijk, ... eigenlijk alles rond magie is gewoon bijzonder. Tim gebruikt zelf ook de Tarot kaarten.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button