Angels from HeavenVraag het aan ...Zielen

Welke engel vraag ik om hulp bij het aantrekken van een zielsverwant?

Welke engel vraag ik om hulp bij het aantrekken van een soulmate?

Een zielsverwant kun je niet aan trekken, deze komen gewoon op je pad.  Je kunt wel vragen aan de engelen: breng me een gelijk gestemde man/vrouw op mijn pad.

Zielsverwanten komen op het juiste moment in je leven om je te laten voelen wat liefde is en hoe het gevoel hoort te zijn.  Meestal zitten ze nog een relatie of een situatie waar ze uit moeten of door moeten

Aartsengel Chamuël is de Engel die je mee helpt je zielsverwant te laten komen.  Vraag hem om je gelukgestemde man op je pad te laten komen.  Blijf in je positieve energie als je het gevraagd hebt.  Je geloof helpt je het te versnellen.Diana Geerts is ons talent in de Engelen. Haar praktijk, koffiehuisje en spirituele winkel Heaven’s Dream is gelegen in Eindhout. Heb je een vraag stuur een mail via diana.geerts@despirituelewereld.be.

Bron
Heaven's Dream

Diana Geerts

Diana is een vrolijke, joviale vrouw en moeder van 6 kinderen en 12 huisdieren waaronder honden, katten, kippen en een snoezig varken. Ze is getrouwd met Luc waarmee ze woont in Eindhout. Hier heeft ze ook haar koffie- en theehuisje met spirituele winkel “Heaven’s Dream”.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button