Angels from HeavenSpiritueelVraag het aan ...

Als ik me somber voel, zie ik vaak lichtbollen. Waarom gebeurt dit?

Als ik me somber voel, zie ik vaak lichtbollen. Waarom gebeurt dit?

Die lichtbollen worden ook wel is Orbsen genoemd.  Orbs is een Engels woord voor lichtbollen.

Deze orbsen zijn energieën van overledenen.  Het zijn intelligente wezens die ons komen opvrolijken.  Dus is het normaal als je ze ziet als je somber bent.  Ze komen je opbeuren.

Geniet er dus van, het maakt je terug gelukkig.

Vertel er je zorgen tegen, ze helpen je ermee.


Diana Gerhard is ons talent in de Engelen. Haar praktijk, koffiehuisje en spirituele winkel Heaven’s Dream is gelegen in Eindhout. Heb je een vraag stuur een mail via diana.gerhard@despirituelewereld.be.

Bron
Heaven's Dream

Diana Gerhard

Diana is een vrolijke, joviale vrouw en moeder van 6 kinderen en 12 huisdieren waaronder honden, katten, kippen en een snoezig varken. Ze heeft in Eindhout haar koffie- en theehuisje met spirituele winkel Heaven’s Dream.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button