De Kracht van Edelstenen

Edelstenen voor de liefde

Genees pijn uit het verleden en leer hoe verder te gaan.

Relaties uit heden en verleden kunnen van invloed zijn op hoe we ons vandaag voelen. Of we zojuist een meningsverschil met iemand hebben gehad en emoties hoog zijn, of dingen kloppen al een tijdje niet, het gebruik van kristallen om de overstuur te verhelpen kan voor beide partijen genezen. Hier is een selectie van kristallen die onze huidige relaties ondersteunen, evenals voorouderlijke verbindingen die ons vandaag nog steeds kunnen beïnvloeden.

Rozenkwarts

De rozenkwarts is te koop bij De Spirituele Markt. https://despirituelemarkt.be/edelstenen/195-rozenkwarts.html
De rozenkwarts is te koop bij
De Spirituele Markt.

Wanneer een relatie moet worden genezen, moeten we ons eerst herinneren hoeveel we van die persoon houden en hoe belangrijk ze voor ons zijn. Wanneer deze gevoelens opnieuw worden aangewakkerd, kunnen negatieve emoties gewoon wegvallen. Als je denkt dat dit je is overkomen, probeer dan rozenkwarts in je slaapkamer te plaatsen of geef ze wat rozenkwartsjuwelen. Na verloop van tijd zal de ‘liefdevolle vriendelijkheid’ je helpen herenigen.

Bloedsteen

De bloedsteen is te koop bij
De Spirituele Markt.

Traumatische voorouderlijke gebeurtenissen kunnen vandaag de dag nog steeds in ons leven verschijnen als vooroordelen, terugkerende nachtmerries, repetitieve fouten en vele andere negatieve gezinskenmerken. Om deze voorouderlijke ketens te kunnen genezen, moeten we eerst vaststellen wat ze zijn. Bloedsteen werd zo genoemd omdat het ons helpt door onze bloedlijn terug te kijken. Mediteer eenvoudig met het kristal om u te helpen duidelijker te zien.

Zwarte obsidiaan

In tijden van stress en overstuur kunnen we mensen onze energie geven als een manier om hen te ondersteunen. We proberen te helpen, maar zodra deze verbinding tot stand is gebracht, zal het ons blijven aftappen totdat we het bewust stoppen. Dit wordt koordsnijden genoemd. Zwarte obsidiaan is hier perfect voor. Met de bedoeling dat je alle negatieve koorden doorsnijdt, zwaai je met het kristal rond je lichaam en bedek je je rug. Als je klaar bent, stel je dan voor dat ze worden vervangen door helend wit licht.

Versteend hout

Dit is niet langer hout, maar een fossiel waarin de organische resten zijn vervangen door mineralen. Als je eenmaal weet wat je voorouders hebben meegemaakt, kun je beginnen met het genezen van de voorouderlijke ketens voor jezelf en toekomstige generaties. Om dit te doen, houd wat versteend hout vast en visualiseer een oude boom voor je. Dit vertegenwoordigt uw stamboom. Zie jezelf je kristal bij zijn wortels plaatsen. Kijk dan hoe de energie van je kristal de grond in reist. Dit betekent dat je je verleden hebt genezen. Zodra dat is gebeurd, visualiseert u, om huidige en toekomstige generaties te genezen, de energie die de kofferbak op gaat.

Bron
Foto: Freepik

Tim Van den Heuvel

Tim heeft en zeer oude ziel. Zijn kennis over edelstenen, wicca, voodoo en hoodoo, kruiden, aroma's, het Egyptische Rijk, ... eigenlijk alles rond magie is gewoon bijzonder. Tim gebruikt zelf ook de Tarot kaarten.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button