Spirituele Boeken

Nanz – Een nieuw einde

Nanz (Nancy Vanhout) brengt een prachtige en emotionele nieuwe single. In “een nieuw einde” zingt Nanz over haar gevoelens als ongeboren baby in de buik van haar moeder.

Nanz en haar mama Lisette speelden in 2014 en 2017 twee succesvolle theatershows onder de naam Ous maa en ich. Een vervolg kon dus niet uitblijven en zo ontstond de nieuwe theatershow “Een nieuw einde”. Een verhaal over vrijheid, verdriet, liefde, nostalgie, het belang van humor en muziek in hun leven… om te overleven. Helaas werden hun plannen plots en heel abrupt onderbroken toen er een kwaadaardige tumor werd vastgesteld bij Lisette. “Deze single krijgt nu voor ons ma nog een extra emotionele waarde in deze moeilijke periode” , vertelt Nanz.

Recensie Lied

Recensie door Cindy Meirsman:

Wat een prachtig liedje geschreven uit de gedachte van een baby’tje groeiende in mama’s buik. De gevoelens dat het kleintje reeds hééft van in de buik. De band die er reeds is al van bij het prille begin. Hoe de baby het hart hoort van de mama en nog niet wetende welke naam hij of zij zou krijgen maar toch al zoveel houden van mama.

Praktisch

De single is te koop via iTunes en Apple music en kan ook beluisterd worden via Spotify.

Tekst/Muziek: Bart Claus
Productie: Bart Claus – studiorecall
Mastering: Statinski Mastering
Video/Montage: Look A Pictures

Nanz (Nancy Vanhout)

Cindy Meirsman

Ik ben Cindy 39 jaar mama van twee pubers Xanthe en Xandro. Ik heb een vriendin Kathleen. Sinds 2018 heb ik mijn eigen zaak puur innerlijk geluk opgestart in Lier. Hier heb ik mijn spirituele coaching en healing praktijk waar ik mensen help hun innerlijk geluk terug te vinden. Hierbij wordt ik geholpen door de Engelen. Ik werk vooral met kaarten en kristallen, als healing pas ik de Access Bars toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button