Het Lezers Hoekje

Recensie: Spirit

Het verhaal gaat over een gevoelig meisje, dat reeds als baby ternauwerdood ontsnapt is aan wiegendood.  Als ze opgroeit merkt ze dat ze niet is zoals de andere kinderen.  Ze vindt de andere kinderen altijd beter dan zichzelf en ziet haar eigen talenten niet.  Ze wordt boos op zichzelf en hoe goed de ouders haar proberen te helpen, het lukt niet.  Ze loopt dan weg en loopt het bos in en wordt gevonden door een lieve dame.  Die dame helpt haar boosheid en verwardheid in gevoelens en plaats te geven.  Ze doet dit door haar te laten mediteren en door haar magische druppels te geven die boosheid en zware gevoelens wegnemen.

Het verhaal verzonnen of niet, kan andere jongeren helpen om in zichzelf te geloven, jezelf te zijn en niet wat anderen willen wat je zou moeten zijn.

Het verhaal zet ons als volwassenen ook aan het denken dat er iets meer is op deze aarde, het bestaan van de Engelen die ons, volwassenen en kinderen, helpen als we het moeilijk hebben.

Ook wij als volwassenen moeten proberen onszelf te zijn en ons niet teveel door de maatschappij te laten opdringen hoe we moeten zijn.  Jezelf zijn, anderen helpen, het doet zo goed maar het wordt niet als volwaardig aanzien in onze harde maatschappij van tegenwoordig.  Want het brengt niks op maar het maakt ons wel als mens beter en doet ons ook beter voelen.

Auteur: Anouk Branders
Eigen beheer: Juniper
Meer informatie: www.junipershop.be

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button