Spirituele Boeken

Recensie: Messages from Great Spirit

Messages from Great Spirit

Te takanawa – Grandmother Mepi

Met grote verwachtingen begon ik in dit kleine boekje te lezen. Ik dacht grote, ingewikkelde, wijze boodschappen te ontdekken van de Grote Geest. Maar niets bleek minder waar. Want hoewel dit boekje in het Engels geschreven boodschappen bevat, is het pure eenvoud.

Duidelijke, klare taal die zich niet mis laat verstaan. ‘Ach natuurlijk!’ dacht ik toen, want aan boodschappen van Spirit over onvoorwaardelijke liefde en universele waarheden is niets ingewikkeld aan. Deze liefde en wijsheid is juist pure eenvoud. Het enige wat dit ingewikkeld maakt, is onze eigen, menselijke geest.

Dit boekje helpt je er tevens aan te herinneren dat je steeds een keuze hebt. Kies je voor onvoorwaardelijke liefde of hou je vast aan angst? Een eenvoudige keuze, maar eentje die niet altijd gemakkelijk is om te maken. Op zo’n keuzemoment kan je het boekje op een willekeurige bladzijde open slaan en daarin een boodschap ontdekken die jou op dat moment een houvast, hoop of troost kan bieden.

Laat dit boekje met haar kleine teksten en gedichten je inspireren. Laat haar grootse wijsheid spreken tot je hart en je ziel.

Praktische Informatie

Auteur: Grandmother Mepi
Pagina’s: 23
ISBN: 978-1548443672
Adviesprijs: € 15,00 + verzendingskosten

JONI Team

Als echtpaar (Nina Lenaerts en Jorge Gomez) vormen ze een (h)echt team dat mensen wil helpen die op zoek zijn naar een goede en gelukkige levensweg. Jorge is een Reiki Master en geeft Reiki cursussen en behandelingen. Nina is ervaren levenscoach en begeleid mensen met behulp van kaarten en pendel op hun levenspad. Mensen die graag hun levensweg willen zoeken, kunnen altijd bij hun terecht.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button