Het Lezers Hoekje

Recensie: William Buhlman – Avonturen in het leven na de dood

Praktische Informatie

Auteur: William Buhlman
Pagina’s: 224
Uitgeverij: Uitgeverij Hajefa

ISBN: 978-94-6331-010-9
Adviesprijs: € 19,95

Meer informatie over het boek kan je hier lezen: William Buhlman – Avonturen in het leven na de dood.

Recensie

Dit boek werd geschreven door William Buhlman. In maart 2011 kreeg hij te horen dat hij kanker in het vierde stadium had in de amandelen en lymfeklieren.

Daarop volgde een beproeving van zeven maanden waarin hij twee keer werd geopereerd aan zijn keel. Daarna volgde er een chemotherapie en van zes weken lang elke dag bestraling.In dit boek gaat hij de confrontatie aan met de sterfelijkheid die zijn hele leven veranderde.

Deel 1 van dit boek gaat in detail in op het onderwerp van spirituele training en ontwikkeling na de dood. Hij komt in verschillende dimensies terecht.  De auteur vertelt wat hij meegemaakt heeft en deelt zijn kennis met de lezer.  Het is tevens ook een mooi werkboekje met healingen en meditaties.Alles is prachtig uitgelegd en op het einde heb je nog een verklarende woordenlijst.

Er is tevens ook een deel dat gaat over vragen en antwoorden. Hij vertelt over hoe de mens eigenlijk is en hoe de mens zich vasthoudt aan materie, haat en jaloersheid.  Tevens laat hij zien dat je helemaal niet bang hoeft te zijn voor de dood en hoe je iemand kan voorbereiden om over te gaan, hoe zo iets gebeurt en in welke lagen dat gaat.

In het boek kan je verder ook lezen dat welke vorm ook van emotie, geloof, gedachte of zelfbeeld onze spirituele vooruitgang kunnen afremmen; wat een buitenlichamelijke ervaring is; wat ze bijvoorbeeld bedoelen met de bron; wat een astraallichaam is en waarom of hoe de mensen angsten hebben en hoe je daar kan geraken. Daarvoor heeft hij prachtige mantras in zijn boekje staan.

Hij laat je op een zalige manier kennismaken met onze reis naar het volgend leven en wat de basis vormt van onze avonturen in het leven na de dood..

Het boek heeft mij veel nieuwe inzichten bijgebracht.
Ik wens jullie veel geluk op jullie verlichte pad toe.

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button