Spirituele Boeken

Recensie: Louise Hay – Gebruik je INNERLIJKE kracht

Praktische Informatie

Auteur: Louise Hay
Pagina’s: 224
Uitgeverij: Uitgeverij Ankhhermes

ISBN: 978-90-2021-479-6
Adviesprijs: € 20,00

De uitleg van dit boek kan je hier vinden: Louise Hay – Gebruik je INNERLIJKE kracht.

Recensie

Dit boek is ideaal om een ontdekkingsreis te doen naar je zelf. Het leert je om van jezelf te houden, zodat je kan ontdekken hoe onvoorstelbaar fantastisch je bent. Het helpt ook om de leiding in je leven over te nemen, kracht en innerlijke wijsheid te ontdekken. Je kan er blokkades en weerstanden mee uit de weg ruimen, zodat je onder alle omstandigheden van jezelf kan houden. Dit betekent niet dat je nooit meer een probleem zal krijgen. Het verschil is de manier waarop je op een probleem reageert. Het leven is een aaneenschakeling van levenslessen (problemen).

Er is één ding dat veel van je problemen genezen kan: van jezelf houden.
Als mensen beginnen om elke dag wat meer van zichzelf te houden, is het wonderbaarlijk hoeveel hun leven verbetert. Ze voelen zich beter. Ze krijgen de baan die ze wensen. Ze beschikken over voldoende financiële middelen. Hun relaties verbeteren, uitzichtloze relaties verdwijnen en er ontstaan nieuwe relaties. Dit allemaal als gevolg van een simpel uitgangspunt: van jezelf houden. Er zijn mensen die dit simplistisch vinden, maar ik heb ontdekt dat simpele dingen meestal het beste werken. Helaas willen velen van ons pas van zichzelf gaan houden als ze afgevallen zijn, een nieuwe baan gevonden hebben, opslag krijgen, een vriend of vriendin hebben, … Ze stellen voorwaarden aan hun liefde.

Maar we kunnen veranderen.
We kunnen van onszelf houden, precies zoals we nu zijn! We bevinden ons middenin een enorm individueel en mondiaal veranderingsproces. Ik geloof dat alle mensen die nu leven ervoor gekozen hebben om deel uit te maken van deze veranderingen, om veranderingen teweeg te brengen en om de oude manier van leven op aarde te transformeren, zodat we liefdevoller en vrediger in het leven komen te staan. We moeten leren om naar binnen te keren om onze verlosser te vinden. Wij zijn de kracht die we zoeken. Wij hebben de leiding over ons leven. Dit is je geboorterecht. Het is een kans om meer van jezelf te gaan houden, zodat je deel gaat uitmaken van een fantastisch Universum van liefde. Liefde begint bij onszelf, in ons hart. Laat onze liefde bijdragen aan het helen van de aarde.

JONI Team

Als echtpaar (Nina Lenaerts en Jorge Gomez) vormen ze een (h)echt team dat mensen wil helpen die op zoek zijn naar een goede en gelukkige levensweg. Jorge is een Reiki Master en geeft Reiki cursussen en behandelingen. Nina is ervaren levenscoach en begeleid mensen met behulp van kaarten en pendel op hun levenspad. Mensen die graag hun levensweg willen zoeken, kunnen altijd bij hun terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button