Spirituele Boeken

Recensie: De KOM van het LICHT

Praktische Informatie

Auteur: Hank Wesselman
Pagina’s: 288
Uitgeverij: Uitgeverij Hajefa

ISBN: 978-94-6331-007-9
Adviesprijs: € 19,95

De beschrijving van het boek kan je hier lezen: Hank Wesselman – De KOM van het LICHT.

Recensie

Tussen de auteur, een Amerikaanse antropoloog, en HaleMakua, één van de laatste geïnitieerde Haitiaane Kahuna-hoeders van de wijsheid, ontstond een mooie vriendschap. Makua was een Sjamaan, mysticus en een spirituele Polynesische leraar. Maar mede door zijn kennis van het leven in de westerse wereld en zijn kennis van de westerse filosofie was hij uitstekend in staat om verbindingen te leggen tussen meerdere werelden. Makua was één van de oprichters van de World Indigenous Science Network en bezocht veel conferenties en cross-culture bijeenkomsten van diverse inheemse sprekers van de wereld .

Het is een prachtig en fijn boek om te lezen omdat de wederzijdse liefde en eerbied tussen de mannen van elke bladzijde afstraalt. Elk gesprek krijgt steeds weer een onverwachte, leerzame en vreugdevolle wending. Dit boek staat boordevol krachtige lessen en bevat grote schatten aan spirituele informatie.

De lering van Makua is :
– weet wie je bent en waar je bent
– wees nederig en toon respect
– laat de liefde in je hele Zijn tot bewust zijn komen.
– respecteer moeder aarde en toon haar dankbaarheid

Dit boek geeft prachtig weer hoe we kunnen omgaan met de wijsheid van ouderen. Het is een boek over scheppingskracht vanuit de oude Hawaiaanse wijsheid.

Toch staat er in dit boek meer dan alleen maar spirituele wijsheid. Het is ook een ontroerend en krachtig verhaal over de liefdevolle en ondersteunende vriendschap van twee mannen die er beiden naar streven dienstbaar te zijn aan al het leven. Makua was een hoeder van de wijsheid die zich altijd zeer nederig opstelde en uit de publiciteit in zijn geboorteland Hawaii bleef .

Hank Wesselman heeft een groot deel van zijn leven tussen traditionele volkeren in Afrika doorgebracht. Samen vertellen Makua en Hank ons over de aspecten van diepzinnige inheemse mysteries, die kunnen worden geïntegreerd in onze moderne levenswijze, zodat wij onszelf en onze planeet kunnen genezen.

JONI Team

Als echtpaar (Nina Lenaerts en Jorge Gomez) vormen ze een (h)echt team dat mensen wil helpen die op zoek zijn naar een goede en gelukkige levensweg. Jorge is een Reiki Master en geeft Reiki cursussen en behandelingen. Nina is ervaren levenscoach en begeleid mensen met behulp van kaarten en pendel op hun levenspad. Mensen die graag hun levensweg willen zoeken, kunnen altijd bij hun terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button