Het Lezers Hoekje

Recensie: Victor Archuleta – Reiki ~voor beginners~

Praktische Informatie

Auteur: Victor Archuleta
Pagina’s: 128
Uitgeverij: Uitgeverij Altamira / L&M Books
ISBN: 978-94-0130-379-8
Adviesprijs: € 13,99

De inhoud van het boek kan je hier lezen op onze site: Victor Archuleta – Reiki ~voor beginners~

Recensie

Het boekje is voor mensen die geïnteresseerd zijn in Reiki. Victor Archuleta laat zien wat Reiki is. Reiki helpt voor vele dingen zoals het verminderen van stress, het kan je pijn wat verlichten, kalmeert de geest en bevordert het welzijn. Met lichamelijke klachtenkan je beter een arts raadplegen. Reiki is een natuurlijke methode om het lichaam in balans te brengen. Reiki voor beginners biedt je een eenvoudige manier om je de Japanse methode te leren kennen. Reiki is Japans voor universele levensenergie: de energie stroomt vanuit de handpalmen van de gever en beïnvloedt zo de energiestroom van de ontvanger.

Reiki voor beginners is een leuk boek dat je laat zien op welke manier je Reiki moet geven, hoe je het bij jezelf en anderen kan toepassen, hoe je bijvoorbeeld je kruinchakra in balans kan brengen. Het laat je kennismaken met de Reiki principes.

Er staat ook een beetje geschiedenis in over de traditionele Reikidie in het begin van de 20e eeuw ontwikkeld en beoefend werd door MikaoUsui in Japan. Om welzijn te bevorderen en stress te verlichten wordt in de Reikipraktijk energie doorgegeven aan de ontvanger. Het leert je ook spiritueel te leven als een goed mens. Doe niemand kwaad, denk niet te materialistisch, wees niet te belust op geld, maar leef gewoon zen en heb respect voor de medemens.

In Reiki kent men verschillende graden (Reiki 1 en 2). Je kan ook zelf Reiki Master worden. Hiervoor kan je cursussen volgen. Als je na het lezen van dit boek, denkt dat het iets voor jou is, zoek je best een Reiki Master in je buurt.

Ik wens je alvast veel succes toe op je ontdekkingstocht.

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button