Spirituele Boeken

Liliane Caro – De aartsengelen spreken en medium zijn

Dit boek kan je leven ondersteunen met de gesprekken van de aartsengelen en tevens een antwoord bieden op vele vragen die je bezighouden, lieve lezer. Vernieuwde kracht en moed zullen je door het leven leiden, net wanneer je denkt dat het leven voor jou onoverzichtelijk wordt en je moedeloos bent. Wat te doen om gelukkiger te worden en volop te leven naar jouw wensen en dromen?

Het wordt je op een eenvoudige manier aangereikt, net of de morgendauw je het ochtendlicht laat zien dat jou zal verlichten. Jij mag mij eveneens leren kennen door het werk dat ik doe als medium, en ik hoop dat ook jij vele inzichten zal verkrijgen door het lezen van dit spirituele boek. Het is gemakkelijk leesbaar en voor iedereen begrijpelijk. Spirituele ontdekkingen zullen jou verrassen daar deze op een eenvoudige manier voor velen herkenbaar zijn. Veel liefs van medium Liliane

Je kan ook 3 bijhorende cd’s bestellen met elk ingesproken meditatie’s op.

Praktische Informatie

Auteur: Liliane Caro
Pagina’s: 195
Uitgeverij: Berlin Books

ISBN: 978-94-9288-329-2
Adviesprijs: € 20,00

Angeltje Thoms

Angeltje Thoms heeft in haar leven vele dingen moeten doorlopen om te bekomen waar ik nu sta. Angeltje is kaartlegster en doorgeefluik. Ook komt ze huiskamerreadings geven in groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button