Het Lezershoekje

Recensie: Het geheim van loslaten

De inhoud van het boek kan je hier lezen.  De recensie geschreven door Joni Team kan je hieronder lezen.

Praktische Informatie

Auteur:  Guy Finley
Pagina’s: 302
Uitgeverij: Altamira (Gottmer Uitgevers Groep b.v.), L & M Books
ISBN: 978-940130-183-1
Adviesprijs: € 16,95
Verkoop: Gottmer, Bol.com, diverse boekhandels

Dit is een heel prachtig boek van Guy Finley.  Het leest heel snel en vlot.  Het gaat eigenlijk over uw ware ik.  Wie je bent of waarom de mensen anders voor doen, hoe ze anders helemaal iemand anders zijn om er bij te horen.  Waarom de mensen elkaar de schuld van iets geven, terwijl ze eigenlijk er zouden moeten bij stilstaan waarom ze zelf de verantwoordelijkheid niet durven nemen voor hun eigen daden.

Waarom mensen angsten hebben, depressief zijn, boos zijn of een burn-out hebben, terwijl daar helemaal geen reden voor is.  Maar omdat jij dat denkt dat het aan een ander ligt om jezelf te beschermen op een negatieve manier natuurlijk.  Heb jij als eens stilgestaan hoe je over je werk denkt, hoe je er over klaagt?  Je beseft het zelf niet dat die job niet bij je hoort maar dat je niet durft te veranderen omdat je bang bent voor het financieel te kort hebben en dat je dus afgeeft op je baas of collega’s en hun dus de schuld geeft.  Terwijl jezelf toch maar dat werk hebt aangenomen.

Dit boek laat zien hoe je het anders zou kunnen doen, het leert je dat je alles aan het universum kunt vragen wat jezelf wilt.  Ja ook ander werk als je er maar zelf in gelooft.  Het is een soort werkboek waar je veel van leert, er staan waargebeurde verhalen in die worden ontleed en hoe de mens daar tegenoverstaat en hoe de mens er eigenlijk tegenover zou kunnen staan.  Waarom je van alles mee maakt en waarom en hoe dat het komt dat je dit of dat hebt meegemaakt.

In dit boek wordt alles stap voor stap uitgelegd en ontleed hoe jij zelf tegen over iets staat of hoe je er over zou moeten staan.  Het is prachtig verwoord en uitgelegd en laat je een andere kijk op het leven zien.  Eens je de techniek kent of de waarde van het leven zul je gaan beseffen dat alles van zelf gaat en dat jij je niet hoeft druk te maken maar het gewoon maar moet vragen en loslaten.

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button