Algemene spiritualiteitDe Ruimte en UFO's

Ufo’s te zien op schilderij Jezus Christus?

Op de muren van de Svetitskhoveli-Kathedraal in Georgië zijn prachtige schilderijen te vinden van Jezus Christus.  Nu niet zo speciaal zou je denken, maar wat als er twee schijfvormige vliegende voorwerpen kan zien met drie vreemde paden die uit elk voorwerp komen, die aan een soort drijfgas ons doen denken.  Zijn het koepelvormige Ufo’s of toch iets anders?

Het schilderij beeld de Kruisiging van Christus met mensen die zich om hem heen verzamelen.  In de rechterboven hoek zijn dan deze voorwerpen te zien, maar in die tijd?  Welke technologie was er dan om in de lucht te vliegen?  Wat zou de schilder die dit meesterwerk maakte dan wel zien?  De meningen zijn verdeeld.

In de afgelopen jaren is de religie en het Christendom sterk verbonden geweest met buitenaardse activiteiten.  Veel mensen komen overeen dat de wereldwijde religie is gebaseerd op ‘wezens’, niet van de aarde.  Want God is niet van de aarde, dus in de vertaling is hij vreemd. Wat we zeker moeten onthouden en begrijpen is dat kunstenaars niet echt letterlijke gebeurtenissen laten zien maar wel vaak symbolische voorstellingen.

Er zijn al kunsthistorici die het schilderij uit de 11de eeuw bestudeerden, vertelden dat het representaties zijn van beschermengelen.  Maar ook dat de twee voorwerpen de Zon en de Maan vertegenwoordigen.  Vele mensen zijn het niet eens met de kunsthistorici en wijzen naar het schilderij van De Gelder uit 1710 dat ‘De Doop van Christus’ laat zien.

Dit meesterwerk laat een schijfvormig voorwerp zien met schijnwerpstralen die ook schijnen op Jezus.  Volgens ufologen staat dit vandaag bekend als een vliegende schotel.

Bron: © EWAO

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button