Spirituele Boeken

Recensie: Karel Wellinghoff – Het harde paradijs

Praktische Informatie

Auteur: Karel Wellinghoff
ISBN: 9789463381840
Adviesprijs: € 16,95
Pagina’s: 260 blz.
Uitgeverij: Uitgeverij Aspect
Kopen: Webshop Aspect
Meer informatie: Het harde paradijs

Recensie

Opkomst, bloei en neergang van Bhagwan Shree Rajneesh (Osho) en hoe het was in de therapiegroepen.

Karel Wellington neemt je mee naar een stuk uit zijn persoonlijke levensweg.  Hij schrijft over zijn ervaringen als deelnemer aan de therapiegroepen van de guru Bhagwan Shree Rajneesh (“Osho” in latere jaren).

De methoden die de therapeuten gebruikten waren destijds zeer spraakmakend.  In het boek worden zowel de positieve als negatieve effecten op de deelnemers beschreven.  Ook de gevolgen voor zijn relatie, zijn twijfel om sannyas te nemen en zijn weerhoudendheid tegen het leven in een commune worden beschreven.

De auteur heeft de gave zijn gevoel op zo’n manier te verwoorden dat je je helemaal kan inleven.

Het laatste deel van het boek is gewijd aan de gebeurtenissen die de neergang van Bhagwan Shree Rajneesh inluidde.

JONI Team

Als echtpaar (Nina Lenaerts en Jorge Gomez) vormen ze een (h)echt team dat mensen wil helpen die op zoek zijn naar een goede en gelukkige levensweg. Jorge is een Reiki Master en geeft Reiki cursussen en behandelingen. Nina is ervaren levenscoach en begeleid mensen met behulp van kaarten en pendel op hun levenspad. Mensen die graag hun levensweg willen zoeken, kunnen altijd bij hun terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button