Het Lezershoekje

Recensie: Karel Wellinghoff – Het harde paradijs

Praktische Informatie

Auteur: Karel Wellinghoff
ISBN: 9789463381840
Adviesprijs: € 16,95
Pagina’s: 260 blz.
Uitgeverij: Uitgeverij Aspect
Kopen: Webshop Aspect
Meer informatie: Het harde paradijs

Recensie

Opkomst, bloei en neergang van Bhagwan Shree Rajneesh (Osho) en hoe het was in de therapiegroepen.

Karel Wellington neemt je mee naar een stuk uit zijn persoonlijke levensweg.  Hij schrijft over zijn ervaringen als deelnemer aan de therapiegroepen van de guru Bhagwan Shree Rajneesh (“Osho” in latere jaren).

De methoden die de therapeuten gebruikten waren destijds zeer spraakmakend.  In het boek worden zowel de positieve als negatieve effecten op de deelnemers beschreven.  Ook de gevolgen voor zijn relatie, zijn twijfel om sannyas te nemen en zijn weerhoudendheid tegen het leven in een commune worden beschreven.

De auteur heeft de gave zijn gevoel op zo’n manier te verwoorden dat je je helemaal kan inleven.

Het laatste deel van het boek is gewijd aan de gebeurtenissen die de neergang van Bhagwan Shree Rajneesh inluidde.

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button