Het Lezers Hoekje

Recensie: Karin Zwaan en Irene Zwaan – Borobudur

Praktische Informatie

Auteur: Karin Zwaan en Irene Zwaan
ISBN: 9789463380850
NUR:
Adviesprijs: € 18,95
Pagina’s: 292 blz.
Uitgeverij: Aspect
Kopen: Webshop Aspect
Meer informatie: Borobudur

Recensie

Waarom reizen er ieder jaar meer dan 200 pelgrims naar Borobudur in Indonesië, om voor het ochtendgloren deze tempel te bezoeken terwijl ze onderweg mudras, mantras en meditaties uitoefenen?  Wat motiveert hen om gedurende 2 weken iedere dag deze 7 km lange spirituele tocht te maken?

Dit boek bevat meer dan 50 persoonlijke getuigenissen over pelgrimstochten met Lama Gangchen naar Boroburur, over de betekenis van de tempel, over de omgeving, over mystieke ervaringen, over persoonlijke groei en healing.

Bovendien worden verschillende aspecten van het Tibetaans Boeddhisme op een heel toegankelijke manier toegelicht.

Ik heb echt genoten van dit boek.

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button