Spirituele Boeken

Recensie: Karin Zwaan en Irene Zwaan – Borobudur

Praktische Informatie

Auteur: Karin Zwaan en Irene Zwaan
ISBN: 9789463380850
NUR:
Adviesprijs: € 18,95
Pagina’s: 292 blz.
Uitgeverij: Aspect
Kopen: Webshop Aspect
Meer informatie: Borobudur

Recensie

Waarom reizen er ieder jaar meer dan 200 pelgrims naar Borobudur in Indonesië, om voor het ochtendgloren deze tempel te bezoeken terwijl ze onderweg mudras, mantras en meditaties uitoefenen?  Wat motiveert hen om gedurende 2 weken iedere dag deze 7 km lange spirituele tocht te maken?

Dit boek bevat meer dan 50 persoonlijke getuigenissen over pelgrimstochten met Lama Gangchen naar Boroburur, over de betekenis van de tempel, over de omgeving, over mystieke ervaringen, over persoonlijke groei en healing.

Bovendien worden verschillende aspecten van het Tibetaans Boeddhisme op een heel toegankelijke manier toegelicht.

Ik heb echt genoten van dit boek.

JONI Team

Als echtpaar (Nina Lenaerts en Jorge Gomez) vormen ze een (h)echt team dat mensen wil helpen die op zoek zijn naar een goede en gelukkige levensweg. Jorge is een Reiki Master en geeft Reiki cursussen en behandelingen. Nina is ervaren levenscoach en begeleid mensen met behulp van kaarten en pendel op hun levenspad. Mensen die graag hun levensweg willen zoeken, kunnen altijd bij hun terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button