Spiritueel

Welk sterrenbeeld heeft het meeste seks?

Iedereen zegt van niet maar toch lezen ze het wel, de horoscoop.

De modewebsite ‘Eve’ heeft via de mobiele applicatie een enquête gedaan naar de seksuele activiteit gelinkt aan het sterrenbeeld van haar 500.000 gebruikers.

Het sterrenbeeld dat het meeste actief was:

  1. Waterman
  2. Maagd
  3. Stier
  4. Weegschaal
  5. Vissen

In het onderzoek kwam ook naar boven welk sterrenbeeld het minste de liefde bedreef en dat was de ‘Ram’.

En jij?
Welk sterrenbeeld heb jij?

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button