uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Wolfpack: Hoe wij vrouwen het spel kunnen veranderen

Gepost door op 23 september 2019

In ‘Wolfpack’ vertelt voormalig Amerikaans vrouwenvoetbalster Abby Wambach dat vrouwen niet op de gebaande paden hoeven te blijven omdat anderen dat zeggen.

We zijn roodkapje niet…Maar als vrouwen volgens de oude regels blijven spelen, zal het spel nooit veranderen. Het is tijd voor een nieuw spel, zodat vrouwen succes kunnen pakken en vieren, met elkaar. Wolfpack vertelt hoe wij als vrouwen elkaar kunnen empoweren in plaats van elkaar te zien als concurrenten.

In dit inspirerende en motiverende pleidooi staan acht regels die het spel veranderen en waarbij eer, toewijding en veerkracht van het hoogste belang zijn. Je bent niet alleen, je hebt je roedel! Go, Wolfpack, go!

Abby Wambach (39) is de beste internationale topscoorder allertijden in zowel mannen- als vrouwenvoetbal, tweevoudig winnaar van Olympisch goud én FIFA-wereldkampioen. Maar scoren of winnen was voor Abby niet het leukste aan het voetballen. Het ging haar om het spelen als één team

Wolfpack | Hoe wij vrouwen het spel kunnen veranderen | Abby Wambach
ISBN 9789021574196 | 96 pagina’s | € 12,50 | gebonden
ISBN e-book 9789021574202 | € 7,99
Verschijnt op 25 september 2019

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt en Spirituele Gids zijn enkele merken die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.