uitgeverij Hajefa: De Maankalender

HausMagick

Gepost door op 23 september 2019

In HausMagick deelt Erica Feldmann, de bekendste heks van New York, haar geheimen.

Met haar boek breng je de verwondering van de natuur, de spanning van eeuwenoude rituelen en de schoonheid van geheimzinnige dimensies in huis. Je huis wordt een magische plek waar je je goed voelt, waardoor levensenergie voluit kan stromen. Je huis heeft helemaal geen nieuwe bank of een likje verf nodig. Met een beetje HausMagick verricht je al wonderen en geef je jezelf en je huis magische krachten.

Erica Feldmann is oprichter en eigenaar van de bekende HausWitch winkel in New York. Ze is zowel online als offline inspirator en brengt welzijn en interieur op een betoverende manier bij elkaar.

HausMagick | Hekserij voor je huis | Erica Feldmann
ISBN 9789021573663 |  € 22,50 | 288 pagina’s | paperback
ISBN e-book 9789021573670 | € 12,99
Verschijnt op 24 september 2019

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt en Spirituele Gids zijn enkele merken die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.