uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Recensie: Het Boek van Alles

Gepost door op 2 september 2019

Ik leerde Else Daelemans kennen op een beurs, ze stelde haar boek voor en normaal lees ik geen boeken. Maar wou het toch een kans geven.

Dit boek neemt ons mee in een psychologische, spirituele roman. Ik heb zelf het boek in één keer uitgelezen onder de bomen aan de Saar waar ik op vakantie was. Soms voelt het herkenbaar aan en soms is het bizar. Hopelijk komt er een vervolg want ik vraag me af hoe het afloopt.

  • ISBN-nummer: 9789082942507
  • Verschijningsdatum: 23/02/2019
  • Aantal bladzijden: 334
  • Uitgeverij: Flower Of The Universe, www.floweroftheuniverse.be
  • Reeks: Het Boek van Alles
  • Afmetingen: 140 mm x 210 mm
  • Type: Boek

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt en Spirituele Gids zijn enkele merken die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.